News

Mărturia soțului Ginei Basoc, conductorul de tren care a murit la Galaţi: ”Am sunat-o cu camera și am vorbit cu ea”

Mărturia soțului Ginei Basoc, conductorul de tren care a murit în tragedia feroviară de la Galați. Ultima discuție dintre cei doi.
26.03.2023 | 21:19
Marturia sotului Ginei Basoc conductorul de tren care a murit la Galati Am sunato cu camera si am vorbit cu ea
Mărturia soțului Ginei Basoc, conductorul de tren care a murit la Galaţi. Ultima discuție dintre cei doi. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mărturia soțului Ginei Basoc, conductorul de tren care a murit la Galaţi. Rudele femeii care a murit în tragedia feroviară de sâmbătă seară din orașul de la malul Dunării fac noi mărturii.

Mărturia soțului Ginei Basoc, conductorul de tren care a murit la Galați. Ultima discuție dintre cei doi

Gina Basoc, o femeie în vârstă de 53 de ani, este conductorul care a murit fulgerător urma accidentului feroviar ce a avut loc sâmbătă seară la gara din Galați. Drama s-a petrecut din cauza unei locomotive care trebuia cuplată la tren. Aceasta avea viteză mult mai mare decât cea recomandată și a izbit vagonul în care se afla victima.

ADVERTISEMENT

Acasă la Gina este o durere de nedescris în aceste momente. Familia acesteia este îngenuncheată de suferință. Rudele ei nu pot crede că Gina, o femeie puternică și în putere, nu mai este în viață.

Gina Basoc lasă în urmă doi copii și un soț dărâmat de durere. Din locuința familiei, situată în comuna gălățeană Tudor Vladimirescu, cel care i-a fost partener de viață zeci de ani Ginei dezvăluie ultima discuție purtată cu regretata femeie.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au văzut prin intermediul unui apel video. Gina i-a povestit cum a decurs ziua pentru ea. Soțul femeii spune că aceasta era o persoană cu suflet bun, care se înțelegea bine cu toți colegii.

De la spital am aflat și eu. Eu muncesc la București și m-a sunat tatăl meu și sora mea. La 2:00 am ajuns acasă. Se înțelegea foarte bine cu colegii, cum se mai fac în trei schimburi de ture.

ADVERTISEMENT

Am sunat-o cu camera și am vorbit cu ea. A zis că a făcut mâncare, au stat la masă, au strâns masa și cam atât. Da, mi-a zis că la cinci pleacă cu trenul la serviciu”, a spus soţul Ginei Basoc, conform Antena 3.

Colegii și apropiații Ginei Basoc sunt cutremurați de această tragedie

Nu doar rudele femeii sunt îngenuncheate de durere. Nici prietenilor și colegilor nu le vine să creadă că femeia și-a pierdut viața în acest mod tragic. Curg mesajele de condoleanțe în mediul online după anunțul morții Ginei Basoc.

ADVERTISEMENT

”Soarele vieții a apus pentru o colegă atât de dragă nouă. Lumină veșnică sufletului ei. Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire!”, este mesajul Adrianei, o colegă a Ginei de la CFR Călători.

Iată alte mesaje postate de cunoscuți:

  • Am rămas împietrită de durere la aflarea veștii, multă putere familiei!
  • Nu pot să cred! Odihnă veșnică Gina Basoc, draga mea colegă de facultate.
  • Drum lin spre ceruri, suflet blând. Dumnezeu să îți odihnească sufletul, iar familiei sincere condoleanțe. 
ADVERTISEMENT