News

Mărturia ultimei persoane care l-a văzut în viață pe Ioan Crișan înainte de explozia de la Arad. ”Probabil că ceva a fost planificat”

Ultima persoana care l-a văzut în viața de Ioan Crișan înainte de explozia de la Arad. ”Probabil că ceva a fost planificat.”
30.05.2021 | 11:16
Marturia ultimei persoane care la vazut in viata pe Ioan Crisan inainte de explozia de la Arad Probabil ca ceva a fost planificat
Cât a costat bomba care l-a ucis pe Ioan Crișan? Ar putea proveni din Serbia. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Declarații șocante date de ultima persoană care l-a văzut în viață de Ioan Crișan, omul de afaceri care a murit în explozia de la Arad.

O tânără a relatat exact filmul evenimentelor tragediei în care Ioan Crișan a ars în explozia mașinii sale. Fata a afirmat la Antena3 că e posibil ca totul să „fi fost planificat”.

ADVERTISEMENT

O maşină a explodat sâmbătă dimineaţă în cartierul Aurel Vlaicu din minicipiul Arad. Persoana din mașină a decedat, focul fiind stins după aproximativ 15 minute.

Ce spune ultima persoana care l-a văzut în viața de Ioan Crișan înainte de explozia de la Arad

Ultima persoană care l-a văzut în viață, sâmbătă, pe omul de afaceri Ioan Crișan, înainte ca acesta să moară ars în explozia mașinii sale, a relatat firul evenimentelor tragediei așa cum s-a văzut din unghiul său.

ADVERTISEMENT

”În momentul în care a intrat în parcare nu a stat foarte mult, a mers să bea o cafea la cafenea, cum făcea el de obicei.

În momentul în care noi ne pregăteam să deschidem și eram fiecare cu treaba lui, dintr-o dată am auzit explozia foarte puternică, am văzut o lumină roșie.

ADVERTISEMENT

Nu știam ce se întâmplă, apoi, la câteva secunde a început să ia foc, un fum gros. A stat cam 5-10 minute la terasă.

Cineva a încercat cu un extinctor mai micuț să stingă incendiul, dar în momentul în care a văzut că ieșea fum foarte puternic s-a speriat și a văztut că nu are ce să facă. În acel moment, focul s-a pornit și mai tare. Probabil că ceva de la rezervor s-a scurs sau probabil că ceva a fost planificat”, a spus tânăra, conform Antena3.

ADVERTISEMENT

Tragedia a avut loc sâmbătă. Autovehicului a explodat imediat după ce a fost pornit. Explozia puternică a avariat mai multe mașini din apropiere.

În vârstă de 66 de ani, Ioan Crișan a murit sâmbătă dimineaţa după ce maşina în care se afla a explodat în condiţii suspecte. Incidentul a avut loc în parcarea unui supermarket Profi.

Omul de afaceri a mai avut parte de o incendiere a casei sale în trecut, iar acum câțiva ani a dispărut o sumă foarte mare de bani, a relatat la Antena 3, analistul militar Radu Tudor la Antena 3.

ADVERTISEMENT