News

Mărturia unei femei despre Gheorghe Dincă: ”Lua femei fără soți, despărțite sau copile!” Legătura dintre Dincă și un traficant de persoane

31.07.2019 | 11:43
Marturia unei femei despre Gheorghe Dinca Lua femei fara soti despartite sau copile Legatura dintre Dinca si un traficant de persoane

Noi informații au apărut în cazul criminalul din Caracal Gheorghe Dincă. O femeie a dezvăluit ce a făcut criminalul în perioada în care a locuit în Italia alături de soția sa Elena Dincă și cei trei băieți.

O femeie dezvăluie ce făcea Gheorghe Dincă în Italia

O româncă stabilită în Italia a declarat că Gheorghe Dincă făcea parte din anturajul unui traficant de persoane. Femeia mai spune că bărbații racolau fete din România promițându-le locuri de muncă, dar când ajungeau în Italia le obligau să se prostitueze. Criminalul din Caracal prefera să racoleze numai fete tinere sau femei despărțite.

„- În general luau fete din astea fără soți, despărțite sau copile din astea mai…
– Din România spuneți, nu? Și le aduceau în Italia?
– În general veneau fetele pentru un loc de muncă, că așa le promiteau.
– Și Dincă, ăsta, făcea și el parte din anturaj, adică facea același lucru și el?
– Da, din anturajul lui Mihai (Zamfir, n.r.). Era și ăla pe acolo.
– Ăsta fiind Gheorghe Dincă? Erau prieteni? Lucrau împreună?
– Da, da, da.
– Prin ce an se întâmpla?
– 2011 a fost treaba. Fetele când le vedeau pe persoanele astea fugeau, adică se îndepărtau, că e mai bine să eviți decât… Le bătea acolo în mijlocul străzii.”, a declarat femeia stabilită în Italia.

Gheorghe Dincă a primit interdicție timp de 5 ani în peninsulă după ce a fost acuzat că ar fi încercat să abuzeze de fiica unei românce cu care avea o relație. Criminalul s-a întors în Caracal și s-a închis și mai mult în el, bătând-o în repetate rânduri pe soția sa când aceasta venea în țară.

Criminalul din Caracal este în continuare audiat
Gheorghe Dincă făcea parte dintr-o rețea de trafic de persoane în Italia. Sursa foto: digi24.ro

Gheorghe Dincă un bărbat violent și periculos

Mai multe persoane care l-au cunoscut pe Gheorghe Dincă spun despre criminalul din Caracal că este o persoană retrasă, ursuză și taciturnă. O persoană care îl cunoaște pe criminal încă de mic copil a declarat că este un om extrem de violent. În plus, despre Gheorghe Dincă se spune că își bătea băieții și chiar și-a violat propria fiică.

„Nu era nici în școală o minte strălucită. A și rămas repetent. Era retras și atunci, nu prea vorbea. Totuși, după ce a crescut a început să fie interesant pentru femei, mai ales că era un băiat înalt, blond”, a declarat o persoană, potrivit digi24.ro.