News

Mărturia unui deputat care s-a vindecat de coronavirus. “A fost pentru mine un șoc atunci când am aflat. Am primit o pastilă pe zi”

04.04.2020 | 10:51
Mărturia unui deputat care s-a vindecat de coronavirus.
Mărturia unui deputat care s-a vindecat de coronavirus. "A fost pentru mine un șoc atunci când am aflat. Am primit o pastilă pe zi". Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Lucian Heiuș, un deputat PNL infectat cu coronavirus, s-a vindecat de infecție și a vorbit despre întreaga experiență cu boala, declarând că a fost printre norocoșii care nu au avut complicații.

Un deputat care s-a vindecat de coronavirus

Lucian Heiuș este deputat PNL și a fost al 100-lea caz de coronavirus confirmat în România. Acesta fusese propus pentru ocuparea funcției de ministru al Finanțelor în Guvernul Cîțu și fost șef al Fiscului în regiunea Timișoara.

ADVERTISEMENT

Heiuș a fost unul dintre cei trei liberali infectați cu COVID-19 de către un alt coleg, senatorul PNL Vergil Chițac, în urma unei întruniri a liderilor liberali, la începutul lunii martie.

Deputatul PNL a vorbit, pentru Realitatea Plus, despre experiența avută cu boala ce a curmat până acum 133 de vieți în România.

ADVERTISEMENT

“Astăzi este prima zi când am depășit cele 14 zile de izolare. Din fericire pentru mine am făcut parte dintre cei care nu au avut niciun simptom”, a declarat Lucian Heiuș la Realitatea Plus.

Liberalul spune că a fost norocos

Deputatul a mărturisit că a fost șocat să afle că Vergil Chițac era infectat cu coronavirus în momentul în care a avut loc întrunirea liderilor liberali, cu atât mai mult cu cât la două zile după acel moment a primit și el diagnosticul că este infectat cu coronavirus.

“A fost un șoc pentru mine când am aflat, după două zile de izolare am primit rezultatetele testului, după o oră a venit salvarea și am fost internat la Boli Infecțioase în Timișoara”, a mai spus deputatul PNL.

ADVERTISEMENT

Heiuș spune că norocul său a constat în faptul că s-a aflat printre cei care nu au avut simptome și nici complicații ale infecției, motiv pentru care tratamentul în cazul lui a fost unul minim.

“Este tratamentul standard, o pastilă retrovirală pe zi, având norocul că nu am avut niciun simptom”, a mai precizat liberalul.

După externare, Lucian Heiuș a mai stat 14 zile în auto-izolare la domiciliu, sâmbătă fiind prima zi după acea perioadă, timp în care nu a prezentat niciun simptom.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri