News

Mărturie cumplită după ce a spulberat trei oameni pe șosea, în Prahova: “Am pus mâinile pe faţă şi nu mai ştiu nimic”

Accident cumplit în Prahova, în zona Movila Vulpii. O familie a fost spulberată în timp ce trecea strada pe DN1. Șoferul spune că oamenii i-au sărit în fața mașinii.
16.08.2022 | 08:48
Marturie cumplita dupa ce a spulberat trei oameni pe sosea in Prahova Am pus mainile pe fata si nu mai stiu nimic
Accident cumplit în Prahova, trei pietoni au fost spulberați. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

La lăsarea serii, o familie de trei persoane a oprit pe marginea drumului, în zona Movila Vulpii, pentru a ajunge la un magazin să își cumpere de mâncare.

Trei oameni au fost loviți de o mașină în Prahova

Șoferul, în vârstă de 44 de ani, alături de soție (38 de ani) și fiică (11 ani) au decis să traverseze strada, moment în care au fost spulberați de un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

”Polițiștii au constatat faptul cele sesizate se confirmă, iar din primele verificări a reieșit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce se deplasa pe DN1 ar fi surprins și accidentat 3 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile.

Un bărbat de 44 de ani a fost declarat decedat. Ceilalți pietoni: femeie de 38 de ani și o minora de 11 ani sunt asistate medical la fața locului”, se arată în informarea IJP Prahova, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță TIM- terapie intensivă mobilă.

Ulterior, fata de 11 ani a murit la spital. Devastat, șoferul mașinii a mărturisit că cei trei i-au sărit în față și nu a avut timp să reacționeze.

ADVERTISEMENT

”Mi-au apărut în faţă, am pus mâinile la faţă şi nu mai ştiu nimic. Mi-am revenit după trei secunde şi m-am dat repede jos din maşină”, a declarat şoferul.

Impactul dur l-a omorât instant pe bărbat. Fata a murit mai târziu la spital, iar acum medicii de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti încearcă să îi salveze viața mamei. Din păcate, medicii sunt rezervați referitor la șansele de supraviețuire a femeii.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În 2022, în Prahova s-au produs mai multe accidente grave de circulație. Un caz similar avea loc în luna mai, când o fetiță și mama ei erau ucise pe trecerea de pietoni dintr-o localitate prahoveană.

ADVERTISEMENT