News

Mărturie cutremurătoare a femeii care a găsit un bebeluș mort la gunoi, în Oravița: ”Numai mamă nu poate fi”

Mărturie cutremurătoare a femeii care a găsit un bebeluș mort la gunoi în Oravița, în urmă cu câteva zile. Femeia e oripilată de descoperirea făcută.
21.03.2023 | 22:22
Marturie cutremuratoare a femeii care a gasit un bebelus mort la gunoi in Oravita Numai mama nu poate fi
Mărturie cutremurătoare a femeii. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Mărturie cutremurătoare a femeii care a găsit un bebeluș mort la gunoi în Oravița. Femeia a primit punga în care se afla copilul mort din partea unui coleg de lucru care l-a găsit pe acesta în timp ce ducea gunoiu la sortat, la firma specializată unde lucrau.

Mărturie cutremurătoare a femeii care a găsit copilul mort în sac

Polițiștii din Oravița o caută pe femeia care și-a abandonat copilul într-un sac în Oravița, la groapa de gunoi a orașului. Cadavrul copilului mort a ajuns pe mâna medicilor legiști care vor stabili cu exactitate cum s-a produs decesul acestuia.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au aflat până acum că este o fetiță nou-născută în vârstă de câteva zile. ”Cadavrul a fost dus la la morga Serviciului Medico-Legal de la Reșița unde astăzi se va face necropsia care va stabili dacă fetița era moartă când a fost pusă în sac sau a fost pusă vie și a murit asfixiată ori a suferit și alte violențe. De asemenea, medicul legist va stabili vârsta exactă a fetiței”, au transmis autoritățile.

Sacul în care se afla micuța moartă a fost găsit la groapa de gunoi a orașului, astfel că e destul de clar că persoana respectivă și-a aruncat copilul la gunoi, care a fost transportat în acest mod de angajații firmei de salubritate din oraș.

ADVERTISEMENT

“A venit gunoiul de pe oraş. Maşina de gunoi care a descărcat şi ulterior noi selectăm reciclabilul. Întâmplător, într-un sac, a venit colegul şi mi-a spus că este un copil. Mi-a zis că este în sac. Am deşertat sacul şi am găsit copilul într-un sac menajer negru, învelit într-o perdea.

Am anunţat autoritățile. Să ştiţi că avem o grămadă de căţeluşe care îşi poartă puii în gură. Numai mamă nu poate fi să arunce cu copilul la gunoi“, a declarat femeia care a găsit copilul, șocată de această descoperire, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Copilul mort a fost descoperit la gunoi pe 21 martie 2023, întâmplător. Autoritățile au fost alertate de angajații unei firme de salubritate, care au constatat că în interiorul unui sac menajer se afla un copil mort, cel mai probabil de câteva luni sau zile.

”Polițiști de la Poliția Orașului Oravița au fost sesizați despre faptul că la o haldină de gunoi din oraș a fost găsit cadavrul unui bebeluș, aruncat într-un sac menajer. Momentan cercetările sunt în curs de desfășurare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și de drept și dispunerii măsurilor legale, care se impun”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doar câteva săptămâni, un caz la fel de șocant se înregistra în Satu Mare. Acolo, o femeie își asfixia bebelușul după care îl arunca într-un canal din spatele casei. Femeia a fost plasată în cele din urmă sub control judiciar, până când își va afla pedeapsa.

ADVERTISEMENT
Tags: