ADVERTISEMENT
Sport

Mărturie impresionantă a primarului din Singureni despre părinții băiatului ucis în Germania! ”Parcă au presimțit, au mers într-un suflet acolo. Sunt șocați”. MAE, niciun demers oficial

Autor: Alexandru Năstase | 21.02.2020 | 11:30
Mărturie impresionantă a primarului din Singureni despre părinții băiatului ucis în Germania! ”Parcă au presimțit, au mers într-un suflet acolo. Sunt șocați”. MAE, niciun demers oficial
Sute de oameni au mers la locul masacrului și au aprins lumânări. Sursa foto - Boris Roessler/dpa

Mărturie impresionantă a primarului din Singureni despre părinții băiatului ucis în Germania! Marian Pătuleanu este verișor cu mama românului împușcat în Hanau și spune că într-o clipă viața familiei s-a schimbat pentru totodeauna.

ADVERTISEMENT

Mărturie impresionantă a primarului din Singureni despre părinții băiatului ucis în Germania!

„Este o adevărată tragedie care s-a abătut peste familia aceasta. Munceau cu toții în Germania de câțiva ani de zile. Copilul era cuminte, era singurul lor copil. Își vedea de treaba lui, nu supăra și nu deranja pe nimeni”, a explicat edilul.

Primarul comunei Singureni a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că în acest moment familia nu a fost contactată de nimeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Mai mult de atât, nici măcar poliția din Germania nu le-a confirmat decesul.

ADVERTISEMENT

”Parcă au presimțit, au mers într-un suflet acolo. Sunt șocați”

„Nu au fost contactați de nimeni de la Ministerul Afacerilor Externe deocamdată. Nimeni nu le-a dat niciun semn. Singurii care au luat legătura cu ei acolo sunt cei de la Ambasada României din Germania.

Trebuie să înțelegeți că nici măcar Poliția din Germania nu le-a confirmat oficial decesul fiului. Deocamdată este o anchetă în plină desfășurare acolo, se urmează anumiți pași obligatorii”, a mai zis primarul.

ADVERTISEMENT

Marian Pătuleanu spune că părinții bărbatului au avut o presimțire. Au venit într-un suflet la locul masacrului și au recunoscut mașina pe care o conducea fiul lor.

„Ei locuiau foarte aproape de locul unde a avut loc atacul. Și când au auzit ce s-a întâmplat au venit într-un suflet știind că băiatul urma să treacă pe acolo. Parcă au avut o presimțire.

ADVERTISEMENT

Au simțit că s-a întâmplat ceva rău acolo. Când au ajuns băiatul nu mai era. Era doar mașina ciuruită de gloanțe. Au văzut niște filmări ale unor oameni prezenți acolo. Au văzut cum autoritățile l-au scos pe băiat din mașină pe niște clipuri video”, a mai zis edilul.

„Familia vrea să-l aducă acum în ţară, pregătim aici un cavou. O să propun un ajutor, o să vorbesc și la Consiliul Județean, dar nu lucrul acesta este important acum pentru ei.

ADVERTISEMENT

Vă spun, ei sunt într-o stare de șoc, acesta este adevărul, sunt pur și simplu șocați de ceea ce s-a întâmplat. Au nevoie de liniște acum, de liniște sufletească”, a mai zis Marian Pătuleanu

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1