Sport

Mărturie impresionantă a primarului din Singureni despre părinții băiatului ucis în Germania! ”Parcă au presimțit, au mers într-un suflet acolo. Sunt șocați”. MAE, niciun demers oficial

21.02.2020 | 11:30
Marturie impresionanta a primarului din Singureni despre parintii baiatului ucis in Germania Parca au presimtit au mers intrun suflet acolo Sunt socati MAE niciun demers oficial
ADVERTISEMENT

Mărturie impresionantă a primarului din Singureni despre părinții băiatului ucis în Germania! Marian Pătuleanu este verișor cu mama românului împușcat în Hanau și spune că într-o clipă viața familiei s-a schimbat pentru totodeauna.

Mărturie impresionantă a primarului din Singureni despre părinții băiatului ucis în Germania!

„Este o adevărată tragedie care s-a abătut peste familia aceasta. Munceau cu toții în Germania de câțiva ani de zile. Copilul era cuminte, era singurul lor copil. Își vedea de treaba lui, nu supăra și nu deranja pe nimeni”, a explicat edilul.

ADVERTISEMENT

Primarul comunei Singureni a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că în acest moment familia nu a fost contactată de nimeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Mai mult de atât, nici măcar poliția din Germania nu le-a confirmat decesul.

”Parcă au presimțit, au mers într-un suflet acolo. Sunt șocați”

„Nu au fost contactați de nimeni de la Ministerul Afacerilor Externe deocamdată. Nimeni nu le-a dat niciun semn. Singurii care au luat legătura cu ei acolo sunt cei de la Ambasada României din Germania.

ADVERTISEMENT

Trebuie să înțelegeți că nici măcar Poliția din Germania nu le-a confirmat oficial decesul fiului. Deocamdată este o anchetă în plină desfășurare acolo, se urmează anumiți pași obligatorii”, a mai zis primarul.

Marian Pătuleanu spune că părinții bărbatului au avut o presimțire. Au venit într-un suflet la locul masacrului și au recunoscut mașina pe care o conducea fiul lor.

ADVERTISEMENT

„Ei locuiau foarte aproape de locul unde a avut loc atacul. Și când au auzit ce s-a întâmplat au venit într-un suflet știind că băiatul urma să treacă pe acolo. Parcă au avut o presimțire.

Au simțit că s-a întâmplat ceva rău acolo. Când au ajuns băiatul nu mai era. Era doar mașina ciuruită de gloanțe. Au văzut niște filmări ale unor oameni prezenți acolo. Au văzut cum autoritățile l-au scos pe băiat din mașină pe niște clipuri video”, a mai zis edilul.

ADVERTISEMENT

„Familia vrea să-l aducă acum în ţară, pregătim aici un cavou. O să propun un ajutor, o să vorbesc și la Consiliul Județean, dar nu lucrul acesta este important acum pentru ei.

Vă spun, ei sunt într-o stare de șoc, acesta este adevărul, sunt pur și simplu șocați de ceea ce s-a întâmplat. Au nevoie de liniște acum, de liniște sufletească”, a mai zis Marian Pătuleanu

 

ADVERTISEMENT