News
notix pixel id

Mărturie șocantă făcută de diriginta femeii ucise în Giurgiu! „Sabina era năzdrăvană”

08.11.2020 | 14:32
Mărturie șocantă făcută de diriginta femeii ucise în Giurgiu! „Sabina era năzdrăvană”
Poliția criminalistică a preluat cazul Mihaelei Sabina Mircea. Sursa foto - ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO
ADVERTISEMENT

Mărturie șocantă făcută de diriginta femeii ucise în Giurgiu! Mihaela Sabina Mircea a fost identificată cu dificultate de criminaliștii care se ocupă de caz. Oamenii legii au rămas înmărmuriți când au descoperit cadavrul. Femeia a fost ucisă și incendiată pe un câmp. 

Femeia a fost găsită în noaptea de 30 octombrie 2020, pe DN 6, în timp ce ardea pe marginea drumului, într-o valiză de culoare mov, pe un câmp situat în apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Cea care i-a fost dirigintă a acceptat să spună mai multe despre povestea de viață a tinerei de 32 de ani. Cadrul didactic a precizat că femeia era o fire năzdrăvană la școală.

ADVERTISEMENT

Ce mesaj a avut diriginta femeii ucise în Giurgiu!

Aceasta locuia acum în Buftea și era mamă a unui copil cu dizabilități pe care l-a lăsat la niște rude să-l îngrijească. Contactată de reporterii Antena 3, diriginta tinerei a declarat că era o elevă obișnuită la școală.

Profesoara și-a adus aminte că femeia avea un nivel mediu la învățătură. Cadrul didactic a precizat și că în trecut ținea legătura cu bunica Mihaelei-Sabina Mircea. De altfel, aceasta se ocupa de creșterea și educația ei. Vârstnica îi verifica temele și se interesa mereu de situația ei și la ceilalți profesori.

ADVERTISEMENT

„Era un elev obișnuit, de nivel mediu care nu dădea de înțeles că va ajunge aici. Am ținut foarte mult legătura cu bunica, care îmi era colegă.

Se ocupa foarte mult de ea. Își dorea să învețe mai mult și se ocupa. Urmărea lecții, o verifica, se interesa de evoluția ei la ceilalți profesori”, a spus diriginta victimei.

ADVERTISEMENT

Cadrul didactic și-a mai adus aminte că Mihaela-Sabina Mircea nu știa nimic despre tatăl său, dar și că era un copil năzdrăvan.

„Sabina locuia cu bunica și cu mama. Nu știu despre tată. Era năzdrăvană, dar sunt mulți copii năzdrăvani. Nu era ceva care să sară în ochi”, a mai spus diriginta.

ADVERTISEMENT

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri