Life

Mărturii cutremurătoare ale artistei căreia i-a murit fiica de 19 ani în accident: „Am avut impresia că m-a tăiat ceva pe dinăuntru”

Mărturii cutremurătoare ale artistei căreia i-a murit fiica de 19 ani în accident. Mirela Petruș a făcut declarații despre tragedia din viața ei.
24.09.2022 | 22:47
Marturii cutremuratoare ale artistei careia ia murit fiica de 19 ani in accident Am avut impresia ca ma taiat ceva pe dinauntru
Mărturii cutremurătoare. Artista care și-a pierdut fiica de 19 ani, detalii despre tragedie. Foto ilustrativ: Pixabay
ADVERTISEMENT

Drama prin care a trecut o cântăreață de muzică populară de la noi din țară. Aceasta a aflat că fiica ei de doar 19 ani a murit într-un accident de mașină.

Mărturii cutremurătoare. Artista care și-a pierdut fiica de 19 ani, detalii despre tragedie

Mirela Petruș este artista de muzică populară care a trecut printr-o adevărată dramă.

Cântăreața și-a pierdut fiica într-un accident rutier tragic, pe vremea când avea 19 ani. Totul s-a petrecut acum 14 ani, dar durerea este la fel de mare pentru mamă.

ADVERTISEMENT

Acum, cântăreața originară din Bistrița și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast și a povestit despre accidentul teribil în care și-a văzut fiica decedată.

Mirela Petruș a spus că a recunoscut că fiica ei era cea aflată în mașina morții deoarece i-a recunoscut mâna, moment în care a simțit efectiv că se prăbușește.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat artista când și-a văzut fiica decedată

Ulterior, artista și soțul ei au trebuit să meargă la spital să semneze niște acte după accidentul rutier în care fiica lor a murit, iar atunci au trebuit să o și recunoască pe victima de doar 19 ani ca fiind fiica lor.

Atunci, Mirela Petruș a declarat că a simțit de parcă a fost lovită de fulger în mai multe părți ale corpului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, la un moment dat, mama tinerei decedate a crezut că i s-a rupt ceva pe dinăuntru atunci când și-a văzut fiica pe masa legistului.

„Și, cum era mașina răsturnată, am recunoscut mâna ei cum ieșea de pe geam. Și atunci am avut așa o greutate, mai mult în stomac decât în piept, nu știu cum să zic.

ADVERTISEMENT

Și imediat au luat-o de acolo, au dus-o de acolo. Noi a trebuit să mergem la spital să semnăm nu știu ce acte și ne-a dus cineva ca să o și vedem.

Și când a luat soțul meu o pânză, o pătură și am văzut-o, atunci mi-a trecut așa ca un fulger prin cap, prin inimă, prin stomac, și prin abdomen, am avut impresia că m-a tăiat ceva pe dinăuntru”, a spus aceasta la emisiunea online Hai cu Link.

ADVERTISEMENT