News

Mărturii cutremurătoare ale vecinei criminalului de la Arad: „Am auzit așa, cum ai bate carnea”

Vecina criminalului de la Arad a făcut declarații cutremurătoare.
02.11.2021 | 15:53
Marturii cutremuratoare ale vecinei criminalului de la Arad Am auzit asa cum ai bate carnea
ADVERTISEMENT

Femeia a mărturisit că a auzit niște zgomote suspecte venind de la apartamentul de sus, dar a mărturisit că i-a fost teamă să meargă și să verifice dacă totul este în regulă.

Mărturii ale vecinei criminalului: femeia a auzit totul

Aceasta a specificat că știa că bărbatul este violent și i-a fost teamă pentru propria viață, așa că a decis să nu meargă la etaj.

ADVERTISEMENT

Ea a povestit că a auzit un țipăt, dar în niciun caz nu s-a gândit că viața vreunei persoane ar fi pusă în pericol. După țipete, ea a mai auzit și plânsete.

Pentru ca toată gălăgia să fie acoperită, persoanele care se aflau sus au dat televizorul mai tare, moment în care nu s-a mai auzit nimic.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut în cursul nopții de sâmbătă. Detalii oferite de vecină sunt cu adevărat cutremurătoare. Ea a povestit că a auzit „așa, cum ai bate carnea”.

Detalii șocante ale crimei de la Arad: „Am auzit așa, cum ai bate carnea”

Mai mult decât atât, această vecină nu a fost singura care a auzit totul. O altă femeie ar fi auzit și ea toată întâmplarea.

ADVERTISEMENT

”Am auzit un țipăt. Și atunci când s-a dus țipătul, am văzut și televizorul. Am vrut să mă dus sus, dar mi-a fost frică. Plângea în gura mare.

Și atunci ei au dat drumul la televizor și nu am mai auzit gălăgie, nimic. Sâmbătă noaptea am auzit așa, cum ai bate carnea.

ADVERTISEMENT

A auzit și vecina de dincolo. Poate că atunci s-a întâmplat”, a spus vecina respectivă, conform Antena 3.

Femeia care locuiește în același bloc cu criminalul din Arad a specificat că a doua zi, când ea se întorcea de la biserică, l-a văzut pe individ cum bătea la ușa vecinilor și era foarte speriat.

„Când am venit duminică, la 1, de la biserică, el bătea la ușă la vecini. Dar era speriat. Eu m-am gândit la ceva, că l-am văzut tare speriat”, a mai dezvăluit femeia.

Vă reamintim faptul că o fetiță a fost găsită pe un câmp din Arad. Ea fusese incendiată, iar oamenii legii au putut descoperi despre cine este vorba cu ajutorul unui portret-robot.

Tatăl vitreg al fetiței a ucis-o după ce a dat-o cu capul de un perete. Mama copilei era la spital, după ce a dat naștere unui copil.

ADVERTISEMENT
Tags: