Fotbal intern

Mărturii cutremurătoare, după scandalul dintre galerii! Soția lui Calancea, amenințată cu bătaia de fanii echipei lui Adrian Mititelu: “Sunt șocată! Au zis că mă urmăresc în fiecare zi”. Ce spune şi Gică Craioveanu

18.05.2019 | 22:58
Mărturii cutremurătoare, după scandalul dintre galerii! Soția lui Calancea, amenințată cu bătaia de fanii echipei lui Adrian Mititelu: “Sunt șocată! Au zis că mă urmăresc în fiecare zi”. Ce spune şi Gică Craioveanu
Soția lui Calancea, amenințată cu bătaia de fanii echipei lui Adrian Mititelu. Ultrașii i-au transmis că o urmăresc zi de zi

Incidente violente înaintea meciului dintre U Craiova și Viitorul. Ultrașii formației lui Mihai Rotaru au fost atacați într-un restaurant de rivalii care susțin FC U Craiova. Soția lui Calancea, amenințată cu bătaia de fanii echipei lui Adrian Mititelu. Femeia susține că se teme pentru integritatea fizică după ce un grup de suporteri au făcut prăpăd și au provocat o pagubă însemnată la local.


UPDATE 23:10 / Gică Craioveanu a oferit o declaraţie în exclusivitate pentru FANATIK după scandalul din această după-amiază de la barul său: “Am auzit că a fost bătaie acolo, dar nu ştiu foarte multe detalii. Eu sunt în Spania acum, am avut emisiune la Radio pentru că a fost ultima etapă aici. Am văzut o poză cu ce era la restaurant. Este mare păcat că au ajuns să se bată oltenii între ei. Îmi pare rău că Iulia Calancea a fost acolo şi a trebuit să treacă prin aşa ceva. S-a speriat, a fost ameninţată, cred că i-a fost foarte greu”.


Soția lui Calancea, amenințată cu bătaia de fanii echipei lui Adrian Mititelu: “Mi-au transmis că nu îmi uită fața”

Meciul dintre U Craiova și Viitorul a fost precedat de momente de groază. Totul a pornit de la un conflict între susținători ai clubului patronat de Mihai Rotau și simpatizanți ai formației din Liga a 3-a, FC U Craiova, finanțată de Adrian Mititelu. Totul s-a petrecut în barul pe care Gică Craioveanu îl deține în asociația cu soții Calancea.

Evenimentele s-au precipitat rapid, iar nevasta fotbalistului de la Dunărea Călărași a trecut prin clipe de coșmar: “I-am primit, așa cum o facem la fiecare meci, pe fanii din Galeria Nord a Craiovei. Nu știu de unde și cum au apărut apoi suporterii celeilalte echipe a orașului și au început să facă prăpăd. Au vrut să își arate mușchii probabil. Au spart tot ce au prins în jur, au intrat în restaurant. S-au dus în bucătărie, mi-au amenințat angajații și apoi s-au luat de mine. Sunt șocată. Mi-au zis că am făcut cea mai mare greșeală eu și Nicolai când ne-am unit cu Gică Craioveanu, că nu ne vor ierta. Mi-au transmis că nu îmi uită fața. Au zis că mă urmăresc în fiecare zi, că știu tot traseul pe care îl fac și că știu peste tot pe unde merg. Mi-au spus ce drumuri am avut în cursul zilei. Norocul a fost că a venit Poliția, asta a fost salvarea. Oricum, pagubele sunt de peste 100 de milioane de lei vechi”, a declarat Iulia Calancea pentru FANATIK.

Iuliana Calancea
Iuliana Calancea se teme că ar putea fi agresată de cei care au amenințat-o. Sursa foto: facebook.com

Unde a avut loc scandalul

Rivalitatea dintre cele două galerii este de notorietate. O parte dintre fanii care susțin acum echipa lui Mihai Rotaru au “trădat” formația lui Adrian Mititelu. Ultrașii celor două galerii au mai avut conflicte de-a lungul timpului prin oraș, astfel de atacuri fiind obișnuite de regulă între grupurile dure ale ambelor tabere.

Galeria U Craiova
Fanii echipei lui Mihai Rotaru cântau în fața barului, cu puțin timp înaintea declanșării bătăii generale. Sursa foto: facebook.com

Acum, “ringul” s-a numit “Ocho”. Este vorba despre barul care este deținut de Gică Craioveanu și de familia Calancea. Numele restaurantului reprezintă numărul purtat de internaționalul român, tradus în limba spaniolă. În interior se găsesc numeroase tricouri ale fostului fotbalist, dar și ale goalkeeper-ului de la Dunărea Călărași, precum și exponate celebre precum tricourile purtate de Zinedine Zidane, Samuel Eto’o și Luis Figo, adunate în trecut de Craioveanu pe vremea când evolua în Primera. De departe piesa de suflet o reprezintă tricoul lui Ilie Balaci, care tronează în localul din mijlocul Craiovei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri