Life

Mărturii emoționante după nunta lui Corneliu Botgros. Ce s-a întâmplat, de fapt, când nuntașii au mers la mormântul Lidiei Bejenaru

Mărturii emoționante după nunta lui Corneliu Botgros. Ce s-a întâmplat atunci când mirele, mireasa și câțiva nuntași au mers la mormântul Lidiei Bejenaru.
25.09.2022 | 14:41
Marturii emotionante dupa nunta lui Corneliu Botgros Ce sa intamplat de fapt cand nuntasii au mers la mormantul Lidiei Bejenaru
Mărturii emoționante după nunta lui lui Corneliu Botgros. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu Căpitănescu a făcut mărturisiri emoționante despre nunta lui Corneliu Botgros, fiul lui Nicolae Botgras și al regretatei Lidia Bejenaru și despre ce s-a întâmplat la cimitirul mamei mirelui.

Mărturii emoționante după nunta lui lui Corneliu Botgros

Corneliu Botgros s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, iar acum Mariana Ionescu Căpitănescu, invitată și ea la nuntă, a făcut dezvăluiri despre eveniment. Toată lumea a izbucnit în lacrimi la cimitir, a afirmat cântăreața.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit și ce s-a întâmplat, de fapt, la mormântul Lidiei Bejenaru. Mirii, dar și câțiva dintre nuntași, au decis să meargă la mormântul regretatei artiste, pentru ca tinerii însurăței să îi ceară binecuvânatarea pentru a se căsători.

Când a auzit de acest lucru, și Mariana Ionescu Căpitănescu a vrut să li se alăture și a dezvăluit că toată lumea a plâns, momentul fiind unul emoționant.

ADVERTISEMENT

„A fost un moment foarte emoționant, toată lumea a plâns. Maestrul și-a dorit foarte mult că tinerii căsătoriți să fie prezenți acolo să ia, într-un fel, binecuvântarea mamei.

Maestrul a invitat-o pe doamna Lidia la nuntă. A fost așa de emoționant acel moment pentru că încă este foarte afectat că doamna Lidia Bejenaru s-a dus la ceruri foarte devreme”, a povestit Mariana Ionescu Căpitănescu pentru Star Popular.

ADVERTISEMENT

Nicolae Botgros, fiul și mireasa lui, cu sticla de vin la cimitir

Pe scurt, Nicolae Botgros și-a invitat soția la nunta fiului lor, cu o sticlă de vin, așa cum se obișnuia pe vremuri.

Gestul i s-a părut unul extraordinar cântăreței de muzică populară.

„Mie mi s-a părut un gest extraordinar ce au făcut mirii, să meargă la mormântul mamei să primească binecuvântarea. Au mers cu o sticlă cu vin, cum se mergea pe vremuri cu plosca, să inviți pe cineva la eveniment, au pus băutură în pahare și au invitat-o la nuntă”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT

Nunta fiului lui Nicolae Botgros a avut loc la Chișinău, iar Mariana Ionescu Căpitănescu mărturisea că a fost una dintre cele mai frumoase nunți, pline de tradiții, la care a participat.

Mai mult, aceasta a povestit că maestrul Nicolae Botgros a ținut un mic discurs despre faptul că răposata lui soție dorea ca Angela să se mărite cu Corneliu.

ADVERTISEMENT