Life

Mărturii emoționante! Lidia Buble a fost umilită și traumatizată în copilărie

06.08.2020 | 14:46
Marturii emotionante Lidia Buble a fost umilita si traumatizata in copilarie
ADVERTISEMENT

Lidia Buble este una dintre cel mai iubite și apreciate artiste din România. Trecutul, însă, i-a lăsat urme adânci în sufletul. Nu i-a lipsit nimic niciodată, dar, copil fiind, avea anumite dorințe pe care părinții nu i le puteau îndeplini.

Din partea colegilor a avut parte de umilințe din cauza religiei pe care o au ea și familia ei numeroasă. A fost o perioadă pe care nu o va uita niciodată. O perioadă care a marcat-o, dar care a ajutat-o să devină omul care este azi.

ADVERTISEMENT

Mai are 10 frați, de aceea, părinților nu le-a fost ușor să îi crească, dar au făcut eforturi și nu le-a lipsit nimic copiilor. Acum, Lidia este cea care are grijă să nu le lipsească nimic alor ei.

Lidia Buble, copilărie presărată cu umilințe și traume pentru

Lidia Buble este o femeie puternică, independentă și un artist desăvârșit, dar în copilărie s-a confruntat cu umilințe greu de suportat, atunci când colegii o marginalizau din cauza religiei practicată de familia ei.

ADVERTISEMENT

Acum își permite să își cumpere aproape orice, dar când era mică, suferea că nu poate avea și ea ce au ceilalți copii de vârsta ei. Erau pretenții de copil, pe care părinții nu și le puteau permite, pentru că mai aveau alți 10 suflete de hrănit.

„Noi fiind foarte mulți copii în familie, 11, mama și tata nu ne puteau face toate mofturile. Niciodată nu ne-a lipsit nimic, dar așa ce aveam pretenții de păpuși și de haine, nu le-am avut în permanență.

ADVERTISEMENT

Dar acum mi-e bine. Am o colecție impresionanta de păpuși Barbie” a spus Lidia Buble, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Acu, artista prețuiește absolut tot ce are. Muncește enrom pentru a avea tot confortul și a-și putea satisface orice nvoie, dar nu risipește nimic fără rost pentru că știe cât de greu să clădește o stabilitate financiară.

ADVERTISEMENT