News

Mărturiile cutremurătoare ale fetei lui Bogdan Drăghici! Totul a început când avea 10 ani

Autor: Eduard Nicolae Popa | 22.08.2019 | 20:15
Mărturiile cutremurătoare ale fetei lui Bogdan Drăghici! Totul a început când avea 10 ani
Mărturiile fetei vitrege a lui Bogdan Drăghici *foto: libertatea

Cazul lui Bogdan Drăghici, cel care era recunoscut drept un apărător al drepturilor taților dar care a fost arestat pentru abuzurile sexuale la care și-a supus fata vitregă, a șocat întreaga țară. Cei de la Libertatea au publicat detalii spuse chiar de către victimă, care a mărturisit modul în care Drăghici și-a șantajat emoțional fiica abuzată.

Mărturisirile fiicei abuzate a lui Bogdan Drăghici

Abuzul sexual a început în 2013, când fata vitreză a lui Drăghici avea 10 ani. Drăghici se căsătorise cu mama fetei în 2008. Hellen, medic de profesie, avea două fiice din prima căsătorie. Datorită programului mai flexibil, bărbatul a fost cel care a insistat să se ocupe de creșterea și educația celor trei fete. El petrecea foarte mult timp alături de ele, le ducea la sporturi, concursuri, olimpiade și chiar se ocupa de baia fetelor și le citea povești înainte de somn.

Au fost cel puțin doi ani de abuzuri sexuale repetate. Totul a început chiar într-o seară când, după ce i-a citit fetiței povestea, Drăghici s-a urcat lânga ea în pat și a început să o atingă „într-un mod ciudat”. A urmat apoi momente în care Drăghici și-a manipulat permanent fiica. El își justifica faptele prin grija părintească, prin nevoia de „a-i cunoaște corpul centimetru cu centimetru”, că nu știe ce s-ar face fără ea și că ar putea chiar să moară dacă nu are aproape.

Mărturiile fetei vitrege a lui Bogdan Drăghici
Mărturiile fetei vitrege a lui Bogdan Drăghici *foto: libertatea

Cele mai crunte momente din timpul abuzurilor lui Drăghici asupra fiicei sale vitrege

Abuzul a trecut la alt nivel în timpul unei delegații la Cluj, acolo unde Drăghici și-a luat fiica vitregă la el în cameră, a dezbrăcat-o complet, a pipăit-o pe tot corpul și a obligat-o să îi atingă organul sexual. Cele mai grave momente s-au petrecut când mama fetei a fost plecată în Germania. Atunci fata a fost violată pentru prima oară de cel care pretindea că este un activist pentru drepturile taților.

Au trebuit să treacă ani până ce fata a avut curajul să îi spună mamei ei ce s-a întâmplat cu exactitate. Femeia s-a adresat și celor de la DGASPC Sector 5, dar a fost ignorată de autorități din pricina reputației de care se bucura Bogdan Drăghici. În cele din urmă a fost nevoie de mărturia de groază a fetei, care printre râuri de lacrimi a avut curajul să își înfrunte amintiriile groaznice și să spună calvarul prin care a trecut.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!