Fotbal intern

Mărturii șocante la trei ani după moartea lui Patrick Ekeng: “Nu trebuia să joace atunci! Rednic s-a supărat pe alți jucători și l-a băgat” EXCLUSIV

25.10.2019 | 18:52
Marturii socante la trei ani dupa moartea lui Patrick Ekeng Nu trebuia sa joace atunci Rednic sa suparat pe alti jucatori si la bagat EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Au trecut trei ani de la moartea lui Patrick Ekeng. Jucătorul camerunez s-a prăbușit în minutul 70 pe teren în meciul Dinamo – Viitorul 3-3, disputat pe 6 mai 2016. Ante Puljic se afla pe bancă la acel meci și în interviul acordat pentru FANATIK a povestit ce a simțit în momentul în care colegul lor s-a prăbușit pe teren fără suflare.

Mărturii șocante la trei ani după moartea lui Patrick Ekeng: “Nu trebuia să joace!”

Puljic a fost extrem de afectat de cele întâmplate, mai ales că Ekeng nu trebuia să joace în acel meci, fiind introdus doar pentru că Mircea Rednic a fost nemulțumit de prestația unor jucători:

ADVERTISEMENT

“Am fost pe bancă pentru că la trei sau patru zile aveam un meci de Cupă. Mircea a decis să ne pună pe bancă, Ekeng era și el acolo. Este o mare tragedie pentru că el nici măcar nu trebuia să joace. I-a spus antrenorul că nu va juca decât dacă se întâmplă ceva. Dar, în timpul meciului Mircea a fost puțin supărat pe niște jucători, a decis să facă schimbarea.

După aceea știți ce s-a întâmplat. La început toată lumea credea că această tragedie nu se poate întâmpla. După meci ne-au spus că este ok, apoi la 20-30 de minute după meci ne-au spus că nu este ok. A fost foarte foarte trist pentru că a fost colegul nostru, am stat chiar și în cameră cu el în cantonament. Nu a fost ușor, dar nu știu… Este foarte dificil de explicat”, a spus Puljic pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Mărturii șocante la trei ani după moartea lui Patrick Ekeng: "Nu trebuia să joace atunci! Rednic s-a supărat pe alți jucători și l-a băgat" EXCLUSIV
Mărturii șocante la trei ani după moartea lui Patrick Ekeng: “Nu trebuia să joace atunci! Rednic s-a supărat pe alți jucători și l-a băgat” EXCLUSIV

Puljic și-a mai pierdut un coleg pe teren: “A fost lovit de minge când se afla în zid!”

Fundașul dinamovist a declarat că este pentru a doua oară când un coleg de-ai săi își pierd viața pe terenul de joc: “Mie mi s-a mai întâmplat o dată în Croația. Un alt coleg a fost lovit de minge când se afla în zid. I s-a făcut un hematom și după câteva zile a murit.

Am fost de două ori într-o asemenea situație. Dacă ai un accident de mașină este diferit, dar să mori pe teren… e incredibil”, a spus Puljic.

ADVERTISEMENT

Patrick Ekeng a suferit un stop cardio-respirator, iar în urma anchetei s-a stabilit că personalul de pe ambulanță nu a făcut manevre de resuscitare la fața locului. Acestea au fost făcute abia când jucătorul a ajuns la Spitalul Floreasca. În urma autopsiei s-a constatat că jucătorul a decedat în urma unor probleme la inimă.

  • 26 de ani a avut Patrick Ekeng în momentul în care s-a stins
  • 2 selecții pentru naționala Camerunului a avut Ekeng
ADVERTISEMENT