News

Mărturii tulburătoare ale unei asistente medicale din lupta cu coronavirusul: “Simt că scopul venirii mele în spital a fost să îi salvez viaţa”

28.04.2020 | 12:41
Marturii tulburatoare ale unei asistente medicale din lupta cu coronavirusul Simt ca scopul venirii mele in spital a fost sa ii salvez viata
ADVERTISEMENT

O asistentă medicală din Rhode Island a făcut câteva mărturisiri tulburătoare din infernul trăit după ce a fost transferată pe termen limitat la Metropolitan Hospital din New York pentru a îngriji pacienți cu coronavirus.

Mărturii tulburătoare ale unei asistente medicale din lupta cu coronavirusul

Asistenta medicală Taylor Campbell a mărturisit într-o postare făcută pe contul de Facebook că simte că și-a făcut datoria, mai ales că în ultima zi petrecută la New York a extubat o pacientă cu coronavirus pe care a îngrijit-o de la început.

ADVERTISEMENT

”Astăzi a fost o zi frumoasă. Pacientul meu intubat, care m-a strâns de mână în ultimele zile, în sfârșit a fost suficient de puternic pentru a fi extubat”, și-a început ea postarea.

Today was a beautiful day. My intubated patient who has been squeezing my hand for the last several days finally was…

Posted by Taylor Campbell on Friday, April 24, 2020

Taylor Campbell a povestit că înainte de a începe procedurile de extubaare ale femeii bolnave, aceasta a strâns-o de mână și când a întrebat-o dacă vrea să mai rămână, aceasta a dat din cap afirmativ. Cele două femei au rămas așa mai bine de 15 minute.

ADVERTISEMENT

”Simt că scopul venirii mele la New York a fost să-i salveze viața acelei paciente”

”Câteva minute mai târziu mi-a spus primele cuvinte: ‘Te iubesc’. Inima mea a explodat. Am început să plâng în cameră. Lacrimile curgeau în mască în timp ce stăteam acolo și o țineam de mână A fost un moment frumos. A repetat din nou cuvintele”, a spus asistenta.

Taylor Campbell a precizat că femeia a fost pacienta ei din prima zi a deschiderii unității medicale din New York, iar aceasta i-a mărturisit că a auzit-o în toate zilele în care a vorbit cu ea.

ADVERTISEMENT

”Astăzi este ziua 21 pentru mine și ultima a contractului meu. Am spus că voi rămâne, dar am aflat că spitalul nu mai are nevoie de noi deoarece au adus alte asistente medicale care încep un nou contract”, a menționat Campbell.

În finalul postării, femeia a spus că este recunoscătoare pentru faptul că a avut această experiență cu pacienta bolnavă de coronavirus. Ea a mărturisit faptul că simte că scopul venirii sale la New York a fost să-i salveze viața acelei paciente.

ADVERTISEMENT

SUA este de departe cea mai lovită țară de pandemia de coronavirus, iar numărul cazurilor de îmbolnăvire se apropie cu pași mari de 1.000.000. În acest moment sunt raportate 988.451 de cazuri. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.303 decese, astfel că numărul total al morților pe pământ american este de 56.144.

ADVERTISEMENT