News

Mărturii tulburătoare făcute de fosta soție a lui Mihai Făgădaru după înmormântare: ”A fost o ultimă și frumoasă duminică după Liturghie”

Fosta soție a lui Mihai Făgădaru a făcut o serie de mărturii emoționante după înmormântarea bărbatului alături de care a trăit ani importanți din viață și care i-a dăruit doi copii.
22.11.2021 | 15:12
Marturii tulburatoare facute de fosta sotie a lui Mihai Fagadaru dupa inmormantare A fost o ultima si frumoasa duminica dupa Liturghie
Fosta soție a lui Mihai Făgădaru, mărturii emoționante după înmormântare. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Făgădaru, un cunoscut antivaccinist, s-a stins din viață vineri, 19 noiembrie, după ce a fost infectat cu Covid-19.

În vârstă de 43 de ani, acesta și-a dat ultima suflare pe un pat de la Spitalul Militar. Făgădaru a fost tatăl a doi copii, gemeni, rezultați din căsătoria cu actrița Ioana Picoș.

ADVERTISEMENT

Aceasta din urmă a postat un mesaj emoționant pe Facebook în care a descris ziua în care fostul ei partener de viață a fost condus pe ultimul drum.

Fosta soție a lui Mihai Făgădaru, mărturii emoționante după înmormântare

Fosta soție a ținut să le mulțumească tuturor celor care au fost alături de familia ei în aceste zile extrem de dificile. Mulțumiri speciale s-au dus și către părintele Visarion Alexa, cel care a fost extrem de apropiat de Mihai Făgădaru.

ADVERTISEMENT

Cursul vieții a făcut, spune Ioana Picoș, ca fostul ei soț să fie înmormântat la biserica unde s-au petrecut trei dintre cele mai importante evenimente din viața acesteia: cererea în căsătorie, nunta și botezul celor doi copii.

Despre ziua în care Mihai a fost condus pe ultimul drum, Ioana spune că ”a fost o ultimă și frumoasă duminică după Liturghie”. 

ADVERTISEMENT

”Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în aceste trei zile în ceea ce a însemnat trecerea lui Mihai la Domnul.

Fiecare gest frumos, gând bun, rugăciune, floare sau lacrimă au făcut ca Mihai să se ducă la Dumnezeu exact așa cum și-ar fi dorit: într-o zi frumoasă cu soare, în biserica unde m-a cerut în căsătorie, unde ne-am căsătorit și unde ne-am botezat cei doi copii, cu o slujbă minunată (mulțumesc Părintelui Visarion pentru tot sprijinul și tuturor celorlalți opt părinți care au venit din dragoste pentru Mihai să slujească, dascălilor şi cântăreților de la strană), cu toți prietenii alături și cu multe flori fiindcă Mihai iubea florile.

ADVERTISEMENT

A fost o ultimă și frumoasă “duminică după Liturghie” când ne-am întâlnit cu toți prietenii, acceptându-ne fiecare cu neputințele omenești dar, mai important, cu ceea ce ne ține cel mai mult împreună – credința și nădejdea în Dumnezeu, așa cum făceam o dată, ca să ne bucurăm unii de ceilalți.

Dumnezeu să te ierte, Mihai, să te primească în Împărăția Sa și să-ți odihnească sufletul”, a scris fosta soție pe Facebook.

Fosta soție a lui Mihai Făgădaru: ”A luptat până în ultima clipă să rămână aici”

Tot în mediul online, fosta soție a lui Mihai Făgădaru, a mai făcut o serie de mărturii după moartea acestuia. Într-o postare de vineri, din ziua decesului, Picoș a dezvăluit că fostul ei soț era obosit, însă ”a luptat până în ultima clipă să rămână aici”.

”Mihai s-a luptat până în ultima clipă să rămână aici cu noi dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru el. Mihai spunea că Dumnezeu ne ia în cel mai bun moment al nostru atunci când avem cele mai mari șanse de a ne mântui.

Rămân cu aceste gânduri care îmi dau speranța vieții în eternitate alături de El și unde nădăjduiesc și pentru Mihai că Dumnezeu a rânduit un loc”, a scris actrița, pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: