News

Mărturiile româncei dispărută în Italia! Elena spune că a fost răpită, sechestrată și bătută

09.10.2020 | 10:45
Marturiile romancei disparuta in Italia Elena spune ca a fost rapita sechestrata si batuta
ADVERTISEMENT

Mărturiile româncei dispărută în Italia au fost unele înfiorătoare. Concret, despre Elena Miruna Nemțeanu nimeni nu a mai știut nimic preț de două luni de zile. Aceasta spune că a fost răpită, sechestrată și bătută.

Mai mult de atât, în acest moment, nu mai puțin de trei bărbați sunt cercetați de polițiști. Elena ar fi dispărut în 7 august din orașul Grosseto.

ADVERTISEMENT

Avea să fie găsită la distanță destul de mare, mai exact pe 5 octombrie, în urma unei acțiuni de amploare a poliției. În timpul interogatoriului, fata de 17 ani le-a spus polițiștilor că a fost atacată cu pumnii.

Ce a spus românca dispărută în Italia

Aceasta și-a continuat declarația precizând că a fost luată cu forța și sechestrată într-un apartament aflat nu departe de casa unde locuia împreună cu fratele și părinții.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse din poliție, trei bărbați, tot români, sunt cercetați în libertate pentru răpirea Elenei. Pentru doi dintre ei, se pare că acuzațiile sunt mai grave.

De altfel, între timp, procurorii de caz au refăcut filmul răpirii Elenei Nemțeanu. Conform oamenilor legii, fata ar fi fost sechestrată într-un apartament, nu departe de gară, în via Saturnia.

ADVERTISEMENT

GROSSETO, RITROVATA ELENA NEMTEANU

+++ELENA NEMTEANU È STATA RITROVATA+++La notizia del ritrovamento di Elena Miruna Nemteanu, la studentessa grossetana scomparsa il 7 agosto scorso, è arrivata nella serata di ieri, lunedì 5 ottobre.Dopo due mesi l’incubo è finito: tra le 19 e le 20 gli agenti della Polizia di Stato, coordinati dal sostituto procuratore Salvatore Ferraro, hanno compiuto un blitz in un’abitazione non distante dal centro storico, e l'hanno liberata e accompagnata all'ospedale Misericordia di Grosseto per accertamenti, Elena sta bene e ha trascorso la notte al fianco di mamma Mihaela.Oggi la Questura dovrebbe fornire altri dettagli sulle indagini e sull’operazione compiuta ieri sera.Le prime parole di mamma Mihaela: “sì, l’ho ritrovata. Sta bene. Era qui a Grosseto”. L’attività di indagine ha visto protagonisti la squadra mobile, la polizia postale e la scientifica di Firenze. Elena non era da sola. Con lei altre persone, le cui eventuali responsabilità sulla scomparsa saranno ora vagliate dalla magistratura.L'avvocato Alessandro Risaliti, che era stato incaricato dalla famiglia di presentare una denuncia di rapimento alla Procura, sentito al telefono, ha confermato poco fa la notizia in questi termini.

Geplaatst door Tv9 Telemaremma op Dinsdag 6 oktober 2020

Aici, aceasta ar fi fost legată și bătută crunt. Elena nu a ezitat și le-a povestit polițiștilor coșmarul prin care a trecut în toată perioada în care părinții ei o căutau disperați.

Elena Miruna Nemțeanu a fost găsită în seara de 5 octombrie într-o casă din Grosseto, în urma unei acțiuni de amploare a poliției. Nu mai puțin de 20 de carabinieri, coordonați de procurorul Salvatore Ferraro, au descins într-o locuință situată în apropierea centrului istoric al orașului și au eliberat-o pe fată.

ADVERTISEMENT

O televiziune din Italia a transmis că în acel moment, în casă se aflau mai multe persoane. După ce a fost scoasă din locuință, românca a fost dusă la spitalul Misericordia din Grosseto.

“Da, am găsit-o. Este bine. Era aici, la Grosseto”, au fost primele cuvinte declarate presei de către Mihaela, mama adolescentei de 17 ani.

De altfel, părintele adolescentei a făcut apel atât la presa locală, cât și la bine-cunoscuta emisiune TV „Chi l’ha visto?” pentru a afla mai multe detalii despre dispariția tinerei de 17 ani

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: