News

Mărturisile polițistului lovit intenționat de către o șoferiță

22.08.2020 | 12:37
Marturisile politistului lovit intentionat de catre o soferita
ADVERTISEMENT

Adrian Popa, polițistul de pe motocicletă lovit cu intenție de o șoferiță, a relatat episodul, omul legii fiind convins că femeia a încercat deliberat să-l omoare.  Polișistul a spus femeia s-a uitat direct către el, înainte să vireze și să lovească motocicleta, informează Kanal D, preluat de wowbiz.ro.

Femeia de 32 de ani din Buzău s-a uitat câteva secunde în ochii polițistului, înainte să vireze brusc și să lovească motocicleta pe care merge acesta.

ADVERTISEMENT

M-a lovit şi, fără să pună frână, şi-a continuat drumul. A fost intenţie clară pentru că s-a uitat spre mine”, susține poliţistul.

”Nu m-am gândit că o femeie poate să facă așa ceva”

Acesta a spus că i-a rămas întipărită în  minte privirea femeii, privire din care și-a dat seama că tânăra a vrut să-l omoare.

ADVERTISEMENT

Dânsa mergea pe banda unu, eu pe banda numărul doi. Atunci i-am făcut semnal cu brațul și i-am zis oprește, oprește, s-a uitat la mine brusc și în momentul în care s-a uitat la mine a virat brusc stânga, m-a lovit, s-a redresat și și-a continuat deplasarea. Nu m-am gândit nicio clipă că o femeie poate să facă aşa ceva, să fugă sau să încerce să mă omoare”, a relatat Adrian Popa.

Între timp, femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și este cercetată penal pentru tentativă de omor și fugă de la locul accidentului.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc pe 19 august, când polițistul aflat pe o motocicletă s-a apropiat de mașina femeii și i-a făcut semn să tragă de dreapta. În schimb, aceasta a a lovit deliberat motocicleta și a  mers mai departe.

După ce a lovit intenționat agentul, motocicleta a explodat, fiind făcută bucăți, iar polițistul a ajuns în stradă. Din fericire, omul legii purta cască și echipament și nu a pățit nimic. Femeia a fost nevoită să oprească și i s-a făcut dosar penal.

ADVERTISEMENT

A încercat să-l omoare pe polițistul care o urmărea! Tupeu fără margini al unei femei de 32 ani care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe străzile din Buzău. După ce un polițist rutier pe motocicletă a efectuat semnalul regulamentar de oprire, femeia a încercat să scape lovindu-i motocicleta care a fost proiectată într-un taxi care circula de pe sensul opus. Se poate observa cum femeia pierde pentru scurt timp controlul volanului dar redresează autorurismul și se deplasează în viteză crezând ca a scăpat după ce vede motocicleta în flăcări.

Adrian nu se pierde cu firea, îndepărtează curioșii din jurul focului și își anunță colegii despre caracteristicile autoturismului. La scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia este identificată într-o benzinărie, unde probabil se ascundea”, au scris pe pagina lor de Facebook sindicaliștii de la Europol, postarea în care au inclus și imaginile surprinse de o cameră de supraveghere.

ADVERTISEMENT
Tags: