Fotbal international

Mărturisire șocantă despre fotbalul din Belarus: „Își termină banii, își termină alcoolul și ies să joace, chiar dacă li se spune că acolo e moartea”

29.03.2020 | 11:56
Marturisire socanta despre fotbalul din Belarus Isi termina banii isi termina alcoolul si ies sa joace chiar daca li se spune ca acolo e moartea
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a oprit sportul din Europa, însă în Belarus activitățile sportive de toate felurile continuă, devenind singura țară europeană care nu a întrerupt activitățile.

Mărturisire șocantă despre fotbalul din Belarus

Un jucător din Belarus, sub scutul anonimatului, a oferit un interviu în  L’Équipe, în care explică motivul de-a dreptul șocant pentru care mulți jucători acceptă să continue să joace fotbal.

ADVERTISEMENT

„De multe ori, primele de meci sunt mai mari decât salariile lunare fixe, în medie de o mie de dolari. Iar ei contează pe aceste sume.

Unii nu-și pot gestiona banii și rămân fără ei la o săptămână de la plată. Nu mai vorbim de alcool. Când ai o asemenea mentalitate, chiar dacă ți se spune că te așteaptă moartea afară…”.

ADVERTISEMENT

Declarațiile inconștiente ale lui Aleksandr Lukașenko, președintele Belarusului

Aleksandr Lukașenko, președintele Belarusului își îndeamnă poporul să continue toate activitățile pentru că infecțiile cu coronavirus nu vor afecta țara.

Alexander Lukaşenko, președintele Belarusului, îi îndeamnă pe oameni să nu ia foarte în serios pandemia de coronavirus și îi sfătuiește să bea vodcă și să meargă la muncă în continuare:

ADVERTISEMENT

„Vă recomand să faceţi o saună, să beţi multă vodcă şi să munciţi din greu, în acest mod o să ucideţi virusul din organism. Coronavirusul e o psihoză, la fel cum decizia ţărilor de a a închide frontierele este o mare prostie”.

„Aici nu poate exista vreun virus. Aici e ca în frigider. Sportul, mai ales hocheiul, este cel mai bun medicament anticoronavirus”, a mai spus președintele Belarusului.

ADVERTISEMENT

Până acum, în Belarus au fost raportate 94 de cazuri de infecții cu coronavirus, fără niciun deces.

  • 7 campionate de fotbal își desfășoară activitatea în acest moment: în Belarus, Bangladesh, Nicaragua, Hong Kong, Indonezia, Angloa și Burundi
ADVERTISEMENT