News

Mărturisirea sfîşietoare a Alessandrei Stoicescu: “Mă doare sufletul!”

Alessandra Stoicescu a fost alături de familiile victimelor de la Colectiv. La o lună de la necazul care a nenorocit multă lume, vedeta a simţit nevoia să vorbească despre tot ce s-a întâmplat...
30.11.2015 | 17:02
Marturisirea sfisietoare a Alessandrei Stoicescu Ma doare sufletul
ADVERTISEMENT

Alessandra Stoicescu a fost alături de familiile victimelor de la Colectiv. La o lună de la necazul care a nenorocit multă lume, vedeta a simţit nevoia să vorbească despre tot ce s-a întâmplat în această perioadă grea. “Am vorbit cu cei dragi după moartea lui Alex, a lui Bogdan, a lui Alexis, a lui Adrian, Monica, Elsa.. vorbele erau doar bolboroseli. Flăcările acelea blestemate. Un minut şi 19 secunde. 60 de vieţi”, a scris vedeta TV pe o reţea de socializare.

Alessandra Stoicescu a iubit rockul încă din adolescenţă şi nu poate accepta cum s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.“Mă regăsesc în grupul celor care au pierit acolo, mă doare sufletul şi nu ştiu cum e posibil să treci de la bucurie la spaima de moarte în câteva secunde. Am plâns o singură data în această lună. Nu am vrut să plâng pentru că nu aveam voie, nu am voie…eu trebuie să ajut. Dar atunci nu am mai putut”, a povestit ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a implicat în rezolvarea multor cazuri şi, când credea că totul va fi bine, inevitabilul s-a produs. Cum era de aşteptat, urmarea a afectat-o foarte tare. “Bogdan era în stare gravă dar a fost urcat în avion într-o duminică la ora 16 30…a urcat dupa 30 de ore în care am mutat munţii alături de femeia care-l iubea mult…30 de ore în care totul părea imposibil… nu era acceptat, nu era avion, nu puteam face plăţi…le-am învins pe toate. Aşa am crezut când avionul a decolat. M-am bucurat de parcă reuşisem să-l şi vindec…În mai puţin de 30 de minute totul s-a năruit. Totul. Inima lui Bogdan s-a oprit în zbor, avionul nu a ieşit din spaţiul României… A fost o lună dură şi eu m-am schimbat. Vă mulţumesc pentru că am ajutat împreuna. Rămânem aproape de toţi cei care sunt încă în suferinţă”, a încheiat ea confesiunea dureroasă despre victimele incendiului din Colectiv.

Sursă: www.libertatea.ro