Life

Mărturisirea sinceră a lui Cabral: ”Efectiv nu știu ce s-a întâmplat”

02.12.2020 | 12:24
Marturisirea sincera a lui Cabral Efectiv nu stiu ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Cabral a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a făcut fanilor o mărturisire sinceră legată de sărbătorile de iarnă. Prezentatorul de la Pro TV și-a schimbat percepția legată de Crăciun și se simte altfel decât în alți ani. 

Mai exact, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” este entuziasmat că se apropie Crăciunul și așteaptă cu nerăbdare să petreacă sărbătorile alături de cei dragi. În anii trecuți, nu acorda atât de multă atenție acestei perioade, iar acum ceva s-a schimbat.

ADVERTISEMENT

Soțul Andreei Ibacka nu știe care este factorul ce i-a declanșat acest brusc entuziasm, însă cert este că de-abia așteaptă să petreacă și să guste din tradiționalele preparate românești.

Mărturisirea sinceră a lui Cabral: ”Efectiv nu știu ce s-a întâmplat”

Cabral Ibacka este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV și moderează emisiunea „Ce spun românii” încă din 2015. Cunoscut pentru carisma și umorul său de neegalat, Cabral ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor sociale și postează zilnic pe conturile sale de Facebook sau Instagram.

ADVERTISEMENT

În această dimineață, Cabral s-a declarat nerăbdător cu privire la Crăciun, după ce nu i-a acordat atât de mult atenție în anii trecuți. Actorul a menționat că întotdeauna i-au plăcut sărbătorile, însă niciodată nu a fost genul de persoană care să asculte colinde toată ziua sau un entuziast al decorațiunilor.

Anul acesta s-a produs o schimbare, iar Cabral a precizat că așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă ca să asculte colinde, să guste din preparatele tradiționale sau să împodobească bradul. Pe scurt, actorul este entuziasmat de Crăciunul care vine cu pași repezi.

ADVERTISEMENT

„Bună dimineața.
Eu nu eram Grinch, dar nici vreun entuziast al tuturor nebuniilor care ne asaltau în perioada asta, de la colinde… la decorațiuni și Moși Crăciuni care săreau pe tine din toate gangurile. Și… efectiv nush ce s-a întâmplat, dar…
De-abia aștept să vină Crăciunul, să montăm bradul, să punem globurile, să aruncăm ca nebunii cu beteală prin casă, să dăm drumul la beculețe, să dăm cu colinde din boxe și din gâtlejuri, să cozonac, vin fiert, d-astea…! Nush’ ce-i cu mine! :)) Tu?”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

 

Fanii sunt de părere că pandemia este motivul pentru care Cabral așteaptă Crăciunul, din moment ce toată lumea ese sătulă de situația pandemiei de coronavirus. Unii cred că vârsta este cauza, iar alții consideră că micuța Namiko, fiica lui împreună cu Andreea Ibacka, la făcut să-și schimbe părerea.

ADVERTISEMENT

„Efectul Pandemiei  ai face orice ca să te distrezi în perioada asta”, „Ai îmbătrânit, aia e! Dar e bine!”, „Stiu eu cine-i de vina ! Prințesa familiei, adorabila Namiko …te vei ferici de bucuriile ei, de uimirea la întâlnirea cu Moșul !!! Mori de nerăbdare !!! Mai e un pic, un piculeț…”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Cabral este căsătorit cu Andreea Ibacka din 2011 și au împreună o fetiță de doi ani, Namiko. Cabral a mai fost căsătorit în perioada 2000 – 2006 cu Luana Mitran și au o fiică împreună, Inoke, în vârstă de 18 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: