News

Mărturisiri noi ale logodnicului tinerei însărcinate care a murit în ziua nunţii. Ce boală avea Alexandra

Devastat de durere, Miroș Silviu a găsit puterea de a vorbi despre ultimele clipe ale logodnicei sale, Alexandra Sauciuc, care a murit la spital chiar în ziua în care era programată nunta.
22.08.2022 | 08:19
Marturisiri noi ale logodnicului tinerei insarcinate care a murit in ziua nuntii Ce boala avea Alexandra
Alexandra Sauciuc și logodnicul ei, Silviu Miroș. Foto: facebook.com/alexandra.sauciuc.7330/photos
ADVERTISEMENT

Amintim că tânăra de 24 de ani care a murit chiar în ziua nunții era însărcinată în 8 luni. Din nefericire, din cauza problemelor de sănătate ale Alexandrei, medicii nu i-au putut salva bebelușul.

Destin tragic pentru cuplul din județul Suceava

Silviu Miroș a revăzut filmul ultimelor clipe ale logodnicei sale și nu îi vine să creadă cât de repede s-a schimbat în rău viața lui. ”Cu inelul ăsta am cerut-o şi asta e verigheta”, a spus el, conform observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în ajunul nunţii, cu doar câteva ore înainte ca ei să ajungă la primărie, pentru cununia civilă. Alexandrei i s-a făcut rău, iar Silviu a sunat la 112, dar realizând că orice secundă este vitală, a decis să o ducă la spital cu mașina personală.

Pe drum s-a întâlnit cu medicii de pe ambulanță, care au început să resusciteze pe tânără. ”Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. (…) Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată”, a mai spus bărbatul.

ADVERTISEMENT

La 2 august, logodnica lui se externase din spital după ce a fost diagnosticată cu Covid-19. A ieșit mai devreme, la cerere, pentru că dorea să organizeze nunta.

Alexandra avea probleme mai vechi la inimă

Avea nişte probleme la inimă. Avea valvă din metal pusă din 2010. De când a rămas însărcinată i-au schimbat tratamentul şi starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie.

ADVERTISEMENT

De câteva zile a început să se simtă puţin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav şi să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare şi-a dorit să fie mireasă”, a completat Silviu Miroș.

De la Spitalul din Gura Humorului, Alexandra a fost transferată la Spitalul Judeţean Suceava. Băgată direct în sala de operație, pentru efectuarea cezarienei, Alexandra nu a rezistat.

ADVERTISEMENT

În ciuda manevrelor de resuscitare care au continuat de când a fost preluată, medicii au fost nevoiți să constate decesul. La fel s-a întâmplat și în cazul bebelușului.

ADVERTISEMENT