Life

Mărturisiri sfâșietoare făcute de Aurel Pădureanu la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga: „Sunt bolnav sufletește”

Aurel Pădureanu este distrus sufletește la 6 luni de la moartea soției sale, Cornelia Catanga, una din cele mai mari voci ale muzicii lăutărești.
23.09.2021 | 15:39
Marturisiri sfasietoare facute de Aurel Padureanu la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga Sunt bolnav sufleteste
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu face în acest weekend parastasul de 6 luni de la moartea Corneliei Catanga și, cu vocea gâtuită de emoție, a făcut câteva declarații, în exclusivitate pentru FANATIK, despre drumul către Ceruri al îndrăgitei cântărețe de muzică de petrecere.

Artistul este extrem de mâhnit de felul în care a fost înmormântată soția lui, decedată pe 26 martie, și nu îl va putea ierta niciodată autorităților.

ADVERTISEMENT

Pădureanu ne-a povestit cât îi este de greu să se recompună după pierderea suferită. Ne-a mai spus, printre altele, ce se întâmplă cu drepturile de autor ale cântăreței Cornelia Catanga.

Aurel Pădureanu, la 6 luni de la moartea Corneliei Catanga: „Nu am apucat decât să îi văd capul băgat într-un sac”

Cu vocea aproape stinsă, plângând ca un copil, Aurel Pădureanu a spus că nu se poate obișnui cu faptul că soția lui nu îi mai este aproape și că ar fi preferat să moară acasă, în brațele sale.

ADVERTISEMENT

„Cum să-mi revin? Sunt distrus sufletește. Sunt bolnav sufletește. Ținând cont de cum a fost înmromântată… Mai ales o artistă de primă mărime, să o bage într-un sac. Eu nu am apucat decât să îi văd capul băgat într-un sac să știu că este ea”, și-a început spovedania Pădureanu pentru FANATIK.

„Dacă nu o luam de la morgă, cine știe pe unde o duceau. A murit și fără lumânare, și nemâncată. Alții au avut noroc. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să mă întăresc pentru că îl am pe Alexandru.  Mai bine murea acasă. Murea în brațele mele. Când am dus-o avea saturația de oxigen 80 spre 90.

Testul era negativ. După o oră vine doctorița căreia nici nu vreau să îi dau numele și mi-a zis că a intrat în stop cardiac. De ce a băgat-o la Covid dacă a avut stop cardiorespirator?”, a mărturisit, marcat și astăzi, Pădureanu.

ADVERTISEMENT

Lăutarul a mai spus că a vrut să îi dea în judecată pe cei pe care îi consideră responsabili de felul în care a fost tratată Cornelia Catanga, după ce avocata Diana Șoșoacă s-a oferit să îl ajute, însă nu a mai făcut-o.

Îi pare rău că nu a mers până la capăt. Nu mai are puterea de a se lupta, iar acum tot ce își dorește este să poată continua cu muzica, mai ales că fiul său este pasionat de pian.

Ce se întâmplă cu drepturile de autor ale artistei

Văduvul Corneliei Catanga a spus și ce se întâmplă cu drepturile de autor ale artistei. Vrea să le ceară de la Credidam, pentru a le trece pe numele lui și al fiului său, Alexandru.

„O să le luăm de la Credidam. Depinde cum sunt difuzate melodiile. Și aici e o mare șmecherie. Totul e scăpat de sub control”, a continuat artistul.

Acesta a mai precizat că îi este foarte greu să cânte, căci toată lumea îl dorea “la pachet” cu Cornelia Catanga, dar a avut câteva oferte pentru a-și câștiga pâinea în continuare din muzică.

Partenerul de viață și de scenă al Catangăi a spus că va face sâmbătă, pe 25 septembrie, o pomană în memoria artistei la un restaurant din București, nedorind să îi dea, însă, numele.

ADVERTISEMENT