Life

Mărturisiri șocante făcute de Nelson Mondialu după finala Puterea dragostei: „Voia să o bată”

28.07.2020 | 18:24
Marturisiri socante facute de Nelson Mondialu dupa finala Puterea dragostei Voia sa o bata
ADVERTISEMENT

Nelson Mondialu a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre ce s-a întâmplat cu adevărat în finala Puterea dragostei 2, lucruri pe care Kanal D nu avea cum să le dea la televizor.

Nelson Mondialu spune că Ella ar fi vrut să o bată de ciudă pe Bianca

Tatăl lui Livian, cel care a câștigat marele premiu împreună cu iubita lui, Bianca Comănici, a spus că tensiunea a fost atât de mare încât unii concurenți ar fi foști capabili să ajungă la bătaie.

ADVERTISEMENT

Nelson a folosit în mesajul său de felicitare pentru Livian cuvinte extrem de dure la adresa Ellei, cea care a pierdut trofeul de la Puterea dragostei în fața Biancăi.

Mondialu a spus nici mai mult, nici mai puțin, că bruneta care era topită după Jador era atât de necăjită că a câștigat Bianca încât ar fi vrut să o bată de ciudă.

ADVERTISEMENT

„A câștigat coconașu. A câștigat mister Livian și șefa Bianca. Alo, să ne înțelegem. Așa, să moară boșoroaga Eliza de ciudă și de necaz. Puterea dragostei. Eliza moare de ciudă”, a spus Nelson Mondialu.

Livian, acuzat că nu a jucat cinstit în finală

„Vă arăt faza anului. O venit până la Cluj cine? Da, da. O așteptăm. Bianca vine la Cluj. Da, domnilor. Gata! S-o terminat șmecheria. Bianca a cumpărat apartament în București. Doamne feri și apără.

ADVERTISEMENT

Ella a murit de ciudă. Voia să o bată. Când a auzit că Bibișor e selectată acolo. A câștigat Oconașu și Bibișorul. Ce mă bucur, ce mă bucur, ce mă bucur”, a adăugat tatăl lui Livian.

Finala competiției matrimoniale de la Kanal D a avut loc duminică, pe 26 iulie și, având în vedere succesul de care s-a bucurat show-ul, turcii au început un nou sezon fără să respire, a doua zi, pe 27 iulie.

ADVERTISEMENT

În urma finalei, Livian a fost acuzat că a jucat murdar și i-ar fi cumpărat pe ceilalți cu câte 1.000 de euro să-l voteze drept câștigător. Mai multe despre acuzațiile aduse de Berna găsiți aici.

ADVERTISEMENT