News

Mărturisirile tatălui Alexandrei Măceșanu, la doi ani de la dispariția fetei. Ce crede, de fapt, despre soarta fiicei sale

Iată care sunt mărturisirile tatălui Alexandrei Măceșanu, la doi ani de la dispariția fetei. Bărbatul exclude varianta potrivit căreia fiica lui a fost ucisă.
31.07.2021 | 12:35
Marturisirile tatalui Alexandrei Macesanu la doi ani de la disparitia fetei Ce crede de fapt despre soarta fiicei sale
ADVERTISEMENT

Iată care sunt mărturisirile tatălui Alexandrei Măceșanu, la doi ani de când tânăra a dispărut. Bărbatul nu este convins că Gheorghe Dincă este cel care a ucis-o pe fiica lui, ci are altă ipoteză.

Sâmbătă, 24 iulie, s-au împlinit doi ani de când Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă. Zeci de oameni s-au adunat după-amiază în Caracal pentru a-i aduce un omagiu adolescentei. La adunare a participat și familia Luizei Melencu, cealaltă tânără dispărută.

ADVERTISEMENT

Mărturisirile tatălui Alexandrei Măceșanu, la doi ani de la dispariția fetei. Ce crede, de fapt, despre soarta fiicei sale

Află care sunt mărturisirile tatălui Alexandrei Măceșanu, la doi ani de când fata lui este de negăsit. Bărbatul nu ia în considerare varianta potrivit căreia fiica lui ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Timp de doi ani, Alexandra a fost căutată peste tot și s-au luat în calcul toate variantele posibile legat de ce s-ar fi întâmplat cu ea. Din păcate. căutarea nu a dat niciun rezultat, lăsând familia fetei îndurerată de această pierdere enormă.

ADVERTISEMENT

Tatăl Alexandrei susține că fiica lui ar fi fost vândută traficanților de carne vie. Ion Măceșanu consideră că ar fi fost vorba de traficanții de persoane și nu de o crimă, așa cum este varianta oficială. Totul a rămas la nivel de anchetă, dat fiind numărul mare de martori care trebuie audiați.

Acesta spune că moartea fetei nu a fost dovedită, deși Gheorghe Dincă, presupusul criminal, se află după gratii. Bărbatul a ținut să le mulțumească celor care au organizat adunarea din Caracal.

ADVERTISEMENT

„O mare durere, mai ales când vine seara și punem masa și scaunul ei este liber. Păcat că statul nu face nimic! Mare păcat! Nu doresc la nimeni să treacă o secundă, un minut, prin ce trecem noi acum. La nimeni nu doresc.

Le mulțumesc celor care au venit, celor care organizează mitingul și celor de acasă care ne susțin. Nu s-a schimbat nimic. Nimic nu s-a schimbat, nimic. Îmi pare rău că trăiesc în România. Dumnezeu să-i pedepsească. Acești doi ani au fost foarte grei.

ADVERTISEMENT

Sufletul meu îmi spune că a fost traficată. Ce spun ei că e moartă, asta nu s-a dovedit”, a declarat Ion Măceșanu, potrivit viva.ro.

Ce spune mama Alexandrei Măceșanu

Tudorița Măceșanu, mama tinerei, a declarat că nu crede ipoteza crimei și îi transmite un mesaj fiicei ei. Aceasta a declarat că niciodată nu va renunța la copilul ei și nu se va lăsa până nu află adevărul.

„Eu vreau să-i transmit Alexandrei: Mami, să știi că noi nu vom renunța la tine, niciodată, indiferent ce s-ar întâmpla, ne-am da și viața pentru tine”, a transmis aceasta.

Familia fetei, dar și oamenii sunt revoltați de faptul că nu s-au luat măsuri și că statul nu i-a ajutat în niciun fel. Cei care anchetează cazul încă nu au ajuns la o concluzie, la doi ani de la tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT