Sport

Măru Gagicarul, reacție halucinantă când a văzut-o pe Denisa Despa: „Așa o să-mi bat și nevasta”. Video

Lupta dintre Denisa Despa și Măru Gagicarul este atracția principală a verii. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele înaintea meciului din gala RXF.
13.06.2024 | 18:46
Maru Gagicarul reactie halucinanta cand a vazuto pe Denisa Despa Asa o sami bat si nevasta Video
Măru Gagicarul, reacție halucinantă când a văzut-o pe Denisa Despa: „Așa o să-mi bat și nevasta”. Video. Sursa foto: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Gala RXF Next Fighter 13, care va avea loc pe 13 iunie, are în prim-plan meciul dintre Denisa Despa și Măru Gagicarul. Este pentru prima dată, în România, când un bărbat și o femeie se vor lupta unu la unu într-o cușcă MMA.

Denisa Despa, reacție hilară la întâlnirea cu Măru Gagicarul: „E fanul meu”

Cei doi n-au mai avut răbdare până la startul galei RXF și au început lupta dinainte să intre în cușcă. Atât Denisa Despa, cât și Măru Gagicarul, și-au aruncat cuvinte grele înaintea meciului mult anticipat.

ADVERTISEMENT

Denisa Despa, care va urca pentru a treia oară în cușca MMA, vrea să-și păstreze recordul de invincibilitate pe care îl are în RXF, chiar dacă se luptă cu un bărbat. Dansatoarea a avut o reacție hilară când l-a văzut prima dată pe Măru Gagicarul, declarând că la ales pe el pentru că este un adversar slab din toate punctele de vedere.

„Eu sunt pregătită pentru orice, indiferent de rezultat, deși cred că voi câștiga. Nu prea îmi place să pierd. Nu o să-mi pară rău de absolut nimic. Am acceptat acest meci pentru a face un gest caritabil pentru mama lui Măru.

ADVERTISEMENT

Sunt prima femeie din România care se bate cu un bărbat. Nu caut scuze, am emoții că este bărbat. Nu mă bat cu fetele, dar știu că pot să-l înving. Măru mă sună foarte mult pe cameră, mă mai și amenință.

Am avut adversare mai grele decât mine, deci kilogramele în plus nu vor fi o problemă. Nu o să mă opresc la Măru, vreau să lupt pentru centura RXF la fete.

ADVERTISEMENT

El e timorat că mă vede pentru prima dată, e fanul meu. Nu aș fi intrat cu orice bărbat în cușcă. L-am ales pe el pentru că este cel mai slab. Nu vreau să vorbesc prea mult, voi lăsa faptele să vorbească de la sine”, a declarat dansatoarea la întâlnirea cu Măru Gagicarul.

Măru Gagicarul, reacție halucinantă când a văzut-o pe Denisa Despa: „Așa o să-mi bat și nevasta”

Dacă Denisa Despa este neînvinsă în cușca RXF, lucrurile nu stau chiar așa pentru Măru Gagicarul. Personajul, care a devenit viral pe tiktok grație melodiei „Gagicar că așa vreau eu”, a pierdut primul său meci în calitate de luptător MMA. Cu toate astea, Măru Gagicaru a avut o reacție halucinantă când a văzut-o pe Denisa Despa pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

„Nu am emoții, sunt pregătit de această luptă! La mine nu au existat emoții. Va fi o luptă frumoasă, sperăm să facem show. Vreau o luptă cât mai echilibrată. Sunt pregătit, rezist fizic.

Cred că o să se vadă mâine în cușcă că nu o voi proteja. O să lovesc foarte tare. Denisa este o fată foarte puternică, sunt fanul ei. Mi-a plăcut ce a demonstrat în cușcă. Are forță, putere, tot ce trebuie.

Nu am nevoie de strategie împotriva ei! Nu mă interesează dacă oamenii mă vor critică, dar nu decid ei pentru mine. Eu vreau să lupt în RXF, nu mă voi lăsa vreodată de acest sport.

A fost visul meu să lupt într-o cușcă de MMA. Denisa nu are șanse să mă bată! N-am luat în calcul că pot să pierd meciul. Aș vrea să ies cu ea la suc, chiar dacă mă bate. 

Sper să nu aibă ură pe mine după ce o bat. Voi demonstra în cușcă dacă sunt mai slab. Cum o voi bate pe Denisa, așa o să-mi bat și nevasta dacă nu ascultă de mine.

Așa am făcut cu majoritatea oamenilor. Bat tot ce prind, indiferent dacă este femeie sau bărbat”, a spus Măru Gagicaru înaintea luptei din cadrul galei RXF.

Vezi mai jos întâlnirea dintre cei doi:

ADVERTISEMENT
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la...
24 de lovituri de bici într-un minut » Tripla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, suspendată după apariția unor imagini scandaloase
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați...
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii...
VIDEO | Doliu pentru moartea anunțată de Dumitru Dragomir. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat decesul
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo,...
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo, a murit la doar 16 ani
Dorian Popa a primit decizia devastatoare a instanţei, după ce a fost prins...
Dorian Popa a primit decizia devastatoare a instanţei, după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc...
Tragedie fără margini la Dinamo! S-a stins o tânără speranță a fotbalului românesc . Dumnezeu să-l odihnească
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza...
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza copiilor ei și a Marei Bănică. ''Mara era hotărâtă să ne distrugă fericirea''
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi