News

Masacru în Statele Unite. Un bărbat a ucis patru oameni, înainte de a fi împușcat de poliție

30.04.2021 | 13:56
Masacru în Statele Unite. Un bărbat a ucis patru oameni, înainte de a fi împușcat de poliție
Casa în care a avut loc tragedia/ Foto: captură YouTube-WSOC
ADVERTISEMENT

Un bărbat din statul american North Carolina a ucis cu focuri de armă doi membri ai familiei, precum și doi polițiști. Forțele de ordine au reușit să-l împuște pe asasin, după ce i-au asediat locuința timp de 13 ore, informează AFP, preluată de News.ro.

Biroul șerifului din comitatul Watauga a precizat poliția a fost sesizată de către angajatorii a doi ocupanți ai locuinței. Aceștia nu veniseră la muncă și nici nu răspundeau la telefon.

Doi agenți au fost trimiși la casa din Boone pentru a elucida situația. După ce au văzut că în fața casei erau parcate mașinile familiei, ei au decis să intre în casă, însă au fost întâmpinați cu focuri de armă.

ADVERTISEMENT

Ucigașul a fost asediat în casă timp de 13 ore

Unul dintre polițiști, Logan Fox, a fost ucis în interiorul locuinței, iar colegul său, Chris Ward, a fost rănit. După ce la fața locului au sosit întăriri, Ward a fost scos din casă, dar a murit la spital din cauza rănilor primite.

În timpul încercării de salvare a colegului lor rănit, alți trei membri ai forțelor de ordine locale au fost ținta unor alte împușcături. Unul dintre ei a fost atins de gloanțe, dar a scăpat datorită vestei anti-glonț.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a rămas blocat în casă trăgând din când în când asupra polițiștilor care înconjuraseră imobilul. După 13 ore, polițiștii au reușit să-l împuște.

Suspectul, care i-a ucis pe cei doi poliţişti, este suspectat de uciderea a doi civili în casă”, a precizat poliția.

ADVERTISEMENT

Şeriful Len Hagaman a declarat pentru postul WSOC că atacatorul a murit, iar în casă au mai fost găsite două victime, mama şi tatăl vitreg al atacatorului.

În Statele Unite aproximativ 50 de poliţişti sunt ucişi anual în exerciţiul funcţiunii, într-o țară în care armele de foc sunt ușor accesibile populației. Disputa privind controlul armelor de foc este de decenii o temă de dezbateri politice aprinse.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri