News

Masca lui George Simion l-a impresionat pe Marcel Ciolacu. „Este foarte regulamentară”

21.12.2020 | 09:20
Masca lui George Simion la impresionat pe Marcel Ciolacu Este foarte regulamentara
ADVERTISEMENT

Masca lui George Simion l-a impresionat pe Marcel Ciolacu. Liderul AUR a ajuns în Parlament cu un tip nou de mască și a făcut deja furori. 

„Este foarte regulamentară, ea este conformă, a dat asigurări liderul AUR. Domnul Ciolacu a fost impresionat de masca noastră și i-am promis că o să-i dau cadou și dumnealui o mască similară”, a zis George Simion.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că preşedintele Klaus Iohannis a convocat Parlamentul pentru 21 decembrie. De altfel, aleșii au început deja să-și preia mandatele. Acum e nevoie și de validarea lor.

Masca lui George Simion l-a impresionat pe Marcel Ciolacu, președintele PSD

Interesant este că toți deputații și senatorii aleși au fost nevoiți să treacă de prima etapă. Vorbim despre un proces birocratic. Nu au lipsit promisiunile făcute alegătorilor.

ADVERTISEMENT

„Așa cum am promis, voi fi în continuare vocea oamenilor din București și din întreaga țară, mă voi alătură colegilor mei pentru a susține proiecte foarte benefice pentru români.

Chiar dacă noi am câștigat alegerile, după cum ați văzut, puterea s-a împărțit între partidele care au pierdut aceste alegeri”, a declarat Gabriela Firea, senator ales al PSD

ADVERTISEMENT

„În acești patru ani voi face aceleași lucruri pe care le-am făcut de-a lungul carierei mele publice, voi servi românii cu bună-credință, dedicare și tot profesionalismul”, a promis și Ludovic Orban

„S-a mers mai repede, a fost mai putin timp, cu circuitul, ceea ce arată un progres, efectul USR-Plus în Parlament, e clar”, a adăugat și Dan Barna, deputat din partea alianței USRPLUS.

ADVERTISEMENT

„Avem nevoie de reformă structurală, reală, în România și în acești 4 ani sperăm să reușim să facem acest lucru”, a zis și Claudiu Năsui.

ADVERTISEMENT