Life

Mascații au ”descins” la Kanal D! Farsa de proporții de care a avut parte Teo Trandafir de 1 aprilie

Teo Trandafir a avut parte de o păcăleală cum n-a mai trăit niciodată în direct, cu ocazia zilei de 1 Aprilie, făcută chiar de Jandarmeria Municipiului București.
01.04.2022 | 15:21
Teo Trandafir s-a trezit cu mascații în propria emisiune. Capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Jandarmeria s-a ținut de farse de 1 Aprilie și a ”descins” în platoul Teo Show de la Kanal D. Emisiunea a început cu intrarea mascaților în studioul de televiziune, spre stupefacția celor trei vedete ale postului.

Teo Trandafir, farsă din partea Jandarmieri

Bella Santiago a fost șocată când a văzut că Mihai Mitoșeru a fost pus la pământ de către jandarmi, iar Teo a încercat să înțeleagă ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea a trăit o spaimă uriașă, chiar dacă bănuia că este vorba despre o farsă. La un moment dat, lucrurile s-au desfășurat atât de serios încât Teo a început să se panicheze.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmieriei Muncipiului București, Alexandru Iacob, a liniștit-o apoi pe vedeta Kanal D spunându-i că scopul vizitei mascaților este, de fapt, altul.

ADVERTISEMENT

„Sunteți căutată. Trebuie să veniți cu noi sâmbătă, în parcul Herăstrău, la Ziua Jandarmeriei. Facem 172 de ani de existență”, i-a spus căpitanul Alexandru Iacob lui Teo Trandafir.

Realizatoarea Teo Show a încercat să facă și o glumă spunând că nu era nevoie de acest tămbălău. A recunoscut, în cele din urmă, că pentru o clipă i-a stat inima în loc.

ADVERTISEMENT

„Oricum veneam. Nu trebuia să fac infarctul ăsta”, a declarat Teo Trandafir după ce a primit invitația din partea Jandarmeriei. Nu a fost singura surpriză de care a avut parte realizatoarea de televiziune.

Vedeta a primit o diplomă de excelență

Purtătorul de cuvânt Alexandru Iacob i-a oferit o distincție care a impresionat-o foarte mult pe vedetă. I s-a acordat o diplomă de excelență pentru toată munca pe care a depus-o în ultimii 20 de ani, fiindu-i recunoscute meritele ca formator de opinie.

ADVERTISEMENT

„Se acordă doamnei Teo Trandafir în semn de respect și recunoștință pentru omul autentic și sensibil care, timp de peste două decenii, ne-a rămas aproape cu profesionalism și umanitate”, este textul scris pe diploma primită de Teo.

Și Bella Santiago și Mihai Mitoșeru au primit câte o plachetă cu însemnele Jandarmieri.

 

ADVERTISEMENT