News

Mascaţii au năvălit la adresa greşită. Un bărbat nevinovat, pus la pământ în propria casă, după ce a fost confundat cu capul “mafiei hârtiei igienice”

Experienţă cumplită trăită de un bărbat din Dej. Mascaţii l-au confundat cu un mafiot şi au năvălit peste el în casă: "Ne scuzaţi că v-am deranţat"
17.12.2022 | 09:30
Mascatii au navalit la adresa gresita Un barbat nevinovat pus la pamant in propria casa dupa ce a fost confundat cu capul mafiei hartiei igienice
Mascaţii au greşit adresa Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Dej a avut parte de o experienţă cumplită zilele trecute, el fiind trezindu-se cu mascaţii năvălindu-i în casă, la prima oră a dimineţii. Aceştia l-au pus la pământ şi l-au încătuşat, abia mai târziu dându-şi seama că au greşit adresa.

Adevăratul infractor locuia la două apartamente distanţă

Până lucrurile s-au lămurit, iar oamenii legii au realizat că au făcut o confuzie, bărbatul a avut parte de clipe de groază. Abia după ce acesta le-a artătat buletinul i-a convins pe mascați că au în față persoana greșită.

ADVERTISEMENT

“Am ieşit din dormitor, se auzeau bătăi puternice în uşă. Deschide, poliţia, poliţia. Eu am crezut că este o glumă. Am deschis uşa cum o deschid acum. M-au prins de mână, mi-au sucit mâna la spate şi m-au pus jos”, a povestit bărbatul, pentru observatornews.ro.

Mascaţii căutau de fapt un vecin, care ar fi furat mai mulţi paleţi de hârtie igienică de la o fabrică din apropiere.

ADVERTISEMENT

Confuzia s-ar fi produs din cauza afișierului de la intrarea în bloc, în care nu era actualizată lista cu locatarii.

Apartamentul în care locuieşte bărbatul căutat de poliţie nu apare nici pe lista de la administraţie şi nu are nici cutie poştală. După mansardarea blocului, apartamentele nou făcute au fost numerotate în funcţie de ordinea în care au fost vândute, iar mai apoi nimeni nu a mai actualizat lista de la parterul blocului.

ADVERTISEMENT

Practic, hoţul locuia la doar două apartamente distanţă.

“Au zis că îşi cer scuze. După 5 minute s-au întors şi l-au luat pe vecinul”, a mai povestit bărbatul peste care au năvălit jandarmii.

Adevăratul infractor a ajuns în atenţia poliţiei după ce a furat hârtie igienică în valoare de 220.000 de lei, pe care mai apoi o vindeau la diverse magazine din Dej.

ADVERTISEMENT

“La data de 13 decembrie, în jurul orei 6.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, cu sprijinul jandarmilor au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară la locuințele a 5 bărbați, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată”, a transmis IPJ Cluj.

Cât despre bărbatul nevinovat, acesta a este decis să se adreseze instanţei.

ADVERTISEMENT