ADVERTISEMENT
News

Mascații, percheziții la membrii clanului lui Sile Pietroi. Ce acuzații li se aduc interlopilor

Autor: Adrian Baciu | 09.09.2020 | 15:29
Mascații, percheziții la membrii clanului lui Sile Pietroi. Ce acuzații li se aduc interlopilor
Mascații, percheziții la membrii clanului lui Sile Pietroi. Ce acuzații li se aduc interlopilor. Sursa foto: ziare.com

În cursul zilei de miercuri, Polițiștii de la Investigații Criminale și luptători ai Serviciului de Intervenții și Acțiuni Speciale (SIAS) au întreprins percheziții de amploare la membrii clanului lui Sile Pietroi.

ADVERTISEMENT

Acțiunea angajaților MAI a urmărit mai multe fapte de corupție. Potrivit anchetatorilor, în această speță sunt vizate 14 persoane bănuite că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt din locuințe.

Din primele informații, prejudiciul în această cauză se ridică la suma de 20.000 de euro. S-au mai făcut cercetări privind aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup organizat și furt calificat.

ADVERTISEMENT

Mascații, percheziții la clanul lui Sile Pietroi

În acțiunea în forță de miercuri, angajații de la Poliția Capitalei au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul Serviciului de Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Conform Ziare.com, în această intervenție au fost vizate 14 persoane bănuite că ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt din locuință. Printre acestea s-ar număra și Radu Fierbântu, fratele liderului clanului Pietroi.

ADVERTISEMENT

“La acest moment, polițiști ai Serviciilor de Investigații Criminale – din cadrul Direcției Generale de Politie a Municipiului București – Polițiile Sectoarelor 2 și 6 pun în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și județul Ilfov.

Acestea sunt realizate în două cauze penale în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup organizat și furt calificat”, a transmis miercuri dimineață, Politia Capitalei.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane, duse la audieri

Sursa citată mai informează că toți cei 14 suspecți ai clanului au fost duși la secția de poliție unde au fost audiați de polițiști și procurori.

De-a lungul ultimilor ani, gruparea condusă de Sile Pietroi a fost implicată în mai multe scandaluri. Unul uriaș s-a petrecut în 2007, când membrii acesteia s-au bătut în stradă cu arme de foc, săbii și topoare cu rivalii din clanul Chira. La acea vreme, polițiștii nu au putut face mare lucru, deoarece niciun membru al celor două clanuri nu a depus plângere.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!