Nicio categorie

Mascherano cere linişte înainte de Nigeria-Argentina.”Şi Messi e tot om”

26.06.2018 | 12:06
Mascherano cere liniște înainte de Argentina - Nigeria. Căpitanul "pumelor" spune că şi Messi este om

Unul dintre cei mai vechi şi mai experimentaţi internaţionali argentinieni, Javier Mascherano, care a plecat de la Barcelona în campionatul Chinei, cere linişte înainte de meciul cruciali Argentina- Nigeria. Partida dintre Argentina şi Nigeria va da, după toate probabilităţile, cea de-a doua echipă calificată din grupa D, după reprezentativa Croaţiei, care s-a rezolvat după primele două meciuri.

Argentina e cu spatele la zid, fanii având înaintea turneului final al Campionatului Mondial din Rusia aşteptări uriaşe din partea lui Messi şi a colegilor săi, mai ales că aceasta ar fi una din ultimele şanse ca starul Barcelonei să poată deveni campion mondial. Peste patru ani va avea 35 de ani şi nu se ştie ce va fi până atunci. Însă “pumele” au decepţionat o ţară întreagă, iar Messi a ratat victoria din penalty cu Islanda, în primul joc.

Mascherano cere linişte înainte de Argentina-Nigeria. Nu e nici un scandal cu selecţionerul

Mascherano înţelege dezamăgirile fanilor, dar cere linişte şi încredere pentru ca marele examen cu Nigeria să fie trecut cu bine şi să reprezinte relansarea Argentinei spre obiectivul propus. El vorbeşte în special despre starea prin care trece Messi: “Leo e bine. Dar ca şi grup avem anumite frustrări pentru că lucrurile nu merg aşa cum trebuie. E normal, suntem oameni şi fiecare are frustrările sale. Leo e disperat să întoarcă situaţia în favoarea noastră. E şi el om, are frustrări, însă vrea să arate oamenilor o altă imagine faţă de cea din primele două meciuri”.

Mascherano cere liniște înainte de Argentina - Nigeria. Relaţia cu selecţionerul Sampaoli este normală şi toţi ştiu că e obligatorie victoria cu Nigeria
Mascherano cere liniște înainte de Argentina – Nigeria. Relaţia cu selecţionerul Sampaoli este normală

Mascherano limpezeşte şi relaţia jucători-selecţioner. “Evident că simţim o anumită slăbiciune, dar vorbim cu selecţionerul pentru că altfel am fi ipocriţi. Ştim că situaţia este complexă, dar trebuie sa ne unim, sa ne exprimăm ideile, să facem tot posibilul pentru ca echipa să pregătească meciul în cele mai bune condiţii. E clar că sunt mai multe lucruri care merg rău, nu ne minţim”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri