Carousel hot news

Lovitură dură pentru FC Barcelona! Unul dintre “greii” echipei pleacă!

Javier Mascherano, mijlocaşul reprofilat la Barcelona pe postul de fundaş central, ar putea pleca din vară de pe Camp Nou, după ce a anunţat şi faptul că turneul final din 2018 este ultima...
13.10.2017 | 15:04
Lovitură dură pentru FC Barcelona! Unul dintre

Javier Mascherano, mijlocaşul reprofilat la Barcelona pe postul de fundaş central, ar putea pleca din vară de pe Camp Nou, după ce a anunţat şi faptul că turneul final din 2018 este ultima competiţie importantă la care participă alături de echipa naţională din Argentina. Mascherano a evoluat sezoane întregi alături de Gerard Pique în centrul liniei defensive, însă în startul sezonului a prins destul de puţine minute, după aducerea lui Samuel Umtiti, cel care a ajuns titular.

“Deocamdată am contract cu echipa, însă este clar că la finalul sezonului voi lua o decizie. Până acum nu am luat nicio decizie, însă Barcelona s-a arătat mereu mulţumită de mine. Voi avea timp să mă gândesc. Este evident că am început să joc tot mai puţin la echipă, deoarece sunt doi fundaşi centrali mai buni ca mine. Am luptat pentru locul meu, mă pregătesc intens şi sunt mereu pregătit dacă vor apela la mine”, a comentat Mascherano situaţia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mascherano a evoluat în doar cinci partide până acum

Unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din sezoanele trecute la Barcelona a evoluat doar în cinci meciuri în actualul sezon, după schimbarea antrenorului în această vară. Ernesto Valverde l-a preferat pe Samuel Umtiti, cel care este cu 10 ani mai tânăr decât Mascherano. Argentineanul a fost cumpărat de echipa catalană în 2010, de la Liverpool, pentru 20 de milioane de euro.

Colegul lui Messi la echipa de club şi la naţională a vorbit şi despre retragerea din fotbalul internaţional: “Perioada mea la echipa naţională se apropie de final în Rusia. Sunt determinat să repetăm performanţa de la Campionatul Mondial din 2014.”,  a completat Mascherano. Naţionala Argentinei a fost învinsă în finala din 2014 de către Germania şi a obţinut în ultima etapă calificarea la turneul final de vara viitoare.

2 Ligi ale Campionilor are Mascherano cu Barca

4 campionate a castigat fundasul pe Camp Nou

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri