Life

Mașina Andreei Mantea, oprită în trafic. Ce au spus polițiștii a amuzat-o copios: „Se vede că a consumat mult alcool”

Andreea Mantea, oprită în trafic de polițiștii. Ce i-au spus oamenii legii a amuzat-o copios pe vedetă, așa că aceasta le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare toată întâmplarea.
06.07.2022 | 08:18
Masina Andreei Mantea oprita in trafic Ce au spus politistii a amuzato copios Se vede ca a consumat mult alcool
Andreea Mantea, oprită în trafic de polițiștii. Ce i-au spus oamenii legii a amuzat-o copios. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a fost oprită în trafic. Vedeta a relatat episodul amuzant pe rețelele de socializare și a povestit prin ce a trecut chiar înainte de a ajunge acasă.

Mașina Andreei Mantea, oprită în trafic. Ce au spus polițiștii

Andreea Mantea a povestit un episod din trafic care a amuzat-o copios. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că abia aștepta să ajungă acasă, dar mașina în care se afla a fost oprită de oamenii legii cu doi minute înainte de a sosi la destinație.

ADVERTISEMENT

Ce a amuzat-o pe vedetă a fost replica dată de unul dintre agenți către șoferul ei. Astfel, prezentatoarea de la Kanal D a spus că șoferului i s-a spus că arată de parcă a consumat alcool.

Tocmai de aceea, oamenii legii au trecut la a face un test specific, dar rezultatul a ieșit negativ, deoarece șoferul Andreei Mantea nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

ADVERTISEMENT

” Nu ne-a oprit Poliția ore în șir de condus, nicăieri unde am fost și când am ajuns la noi la intersecție, de mai aveam 2 minute până acasă, hop și ei.

I-au zis șoferului că se vede că a consumat mult alcool și că asta le inspiră fața lui.  Bineînțeles, rezultatul a fost negativ. Ne-am amuzat foarte tare”, a povestit Andreea Mantea după ce mașina ei a fost oprită în trafic.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea prezintă emisiunea Casa Iubirii la Kanal D

Andreea Mantea prezintă emisiunea Casa iubirii de la Kanal D, un proiect de care vedeta este foarte mândră. Înainte de începerea show-ului, prezentatoarea TV spunea că este nerăbdătoare și emoționată.

 “Sunt emoţionată şi fericită să fiu implicată în această emisiune care se anunţă a fi una foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Vom rescrie modalitatea de a face reality show, veţi avea parte de o experienţă cu totul nouă şi foarte placută, în faţa micilor ecrane.

Sunt nerăbdătoare să trăiesc emoţiile uriaşe la unison cu concurenţii, iar pe dumneavoastră vă invit sa fiţi cu ochii pe noi în această nouă  călătorie”, a declarat Andreea Mantea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT