Life

Ce mașină i-a făcut cadou Jador tatălui său, de Crăciun. Manelistul și-a surprins părintele

Jador a făcut pe Moș Crăciun și i-a oferit tatălui său un cadou care cu siguranță l-a emoționat! Manelistul i-a cumpărat o mașină, în semn de recunoștință pentru tot ce a făcut pentru el.
25.12.2021 | 11:04
Ce masina ia facut cadou Jador tatalui sau de Craciun Manelistul sia surprins parintele
Jador, cadou inedit pentru tatăl său, de Crăciun. Foto: Instagram/ Youtube
ADVERTISEMENT

Jador i-a făcut cadou tatălui său o mașină marca BMW, dorind ca astfel să îi arate mulțumirea pentru felul în care l-a crescut, pentru toate sacrificiile pe care părintele său le-a suportat pentru creșterea sa.

Ionuț Dumitrache, pe numele din buletin, este foarte atașat de familia sa. Jador nu va uita niciodată copilăria grea pe care a avut și cât de mult s-au străduit părinții săi să îi ofere lui și fraților o educație aleasă.

ADVERTISEMENT

Din copilăria modestă de la Bacău, manelistul își amintește cele mai frumoase lucruri. Faptul că a simțit pe pielea lui ce înseamnă sărăcia l-a ajutat pe parcursul anilor și a învățat cum să gestioneze faima și sumele de bani uriașe câștigate din muzică.

Jador i-a cumpărat tatălui său un BMW X3

Jador a spus de fiecare dată că banii nu i-au sucit mințile, ba chiar îi place să ajute cât de mult poate, mai ales că știe cum este să nu ai.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea dragostei a publicat un videoclip pe pagina sa de Youtube în care le-a împărtășit fanilor surpriza pe care i-a făcut-o tatălui său. Acesta i-a achiziționat o mașină din banii pe care i-a câștigat din Youtube și din concertele pe care le-a susținut în acest an, un autovehicul de care cu siguranță părintele manelistului va avea grijă ca de ochii din cap.

Jador a spus că a cumpărat BMW-ul pentru a-i împăca pe părinții săi, care s-au supărat pe el pentru un tatuaj pe care și l-a făcut, pe care acum îl regretă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus că vrea să nu-și mai supere părinții, iar acest cadou este un prim pas prin care vrea să arate că se va schimba.

„Părinții sunt cei mai importanți”

„Părinții sunt cei mai importanți. Pentru că am făcut o greșeală… Trebuie să mi-o răscumpăr. Pentru tata, un BMW X3. I-am luat cadoul ăsta. Și-a dorit foarte mult o mașină.

ADVERTISEMENT

I-am luat-o. Este Crăciunul. Mergem acasă la mine. Mama mă așteaptă cu mâncăruri. Mă așteaptă cu bunătăți”, a spus Jador în timp ce mergea la Bacău, unde și-a surprins tatăl cu mașina.

Gestul artistului i-a impresionat pe fani. Vlogul pe care l-a postat cu surpriza făcută tatălui său a strâns aproape 100.000 de vizualizări în doar câteva ore.

 

ADVERTISEMENT
Tags: