News

Video. Un autoturism a căzut în râul Dâmbovița, în zona Podului Ciurel. Șoferul a murit. Update

Un grav accident rutier a avut loc, duminică după-amiază, în Capitală. Un tânăr a murit după ce a căzut cu mașina în râul Dâmbovița. Chiar dacă i s-au făcut manevre de resuscitare, medicii nu l-au putut salva.
12.12.2021 | 13:10
Video Un autoturism a cazut in raul Dambovita in zona Podului Ciurel Soferul a murit Update
O masina a cazut in raul Dambovita. Șoferul a fost scos in stare de inconștiență. Sursa foto: ISU Bucuresti
ADVERTISEMENT
12-12-2021
11:10

Șoferul mașinii a murit

Tânărul șofer în vârstă de 35 de ani a decedat la spital, informează Antena 3. Medicii au încercat să-i salveze viața, dar nu au reușit.

Ancheta continuă în acest caz pentru a se afla cum a ajuns conducătorul auto cu mașina, în râul Dâmbovița.

Tânărul în vârstă de 35 de ani a fost scos de scafandri din mașină, în stare de inconștiență. I s-au aplicat manevre de resuscitare la fața locului de către pompierii de la Departamentul Grozăvești.

S-a decis transportarea sa de urgență la spital, fiind în stop cardio-respirator. Pe parcursul transportului i s-au facut în continuare manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost transportat la spital în stop cardio-respirator

Autoturismul este scufundat parțial, apa având o adâncime de aproximativ 1 metru, a informat ISU București. La fața locului trebuie să se deplaseze și un echipaj specializat pentru a scoate autovehiculul la suprafață.

”Auto cazut in raul Dambovita, zona Pod Ciurel.. Actioneaza pompierii Detasamentului Grozavesti cu barca, SMURD, echipaj de scafandri.

ADVERTISEMENT

Autoturismul este scufundat partial, apa are adancime aprox. 1 m. Din auto a fost extrasa o persoana, barbat, 35 ani, stare de inconstienta.

In acest moment se fac manevre de resuscitare, de catre echipajul SMURD. Totodata, scafandrii verifica existenta unor eventuale alte persoane”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT

 

Masina cazuta in raul Dambovita
Masina cazuta in raul Dambovita. Sursa foto: ISU București

 

Nu s-au identificat alte persoane implicate în accident

Salvatorii s-au asigurat că în accident nu mai sunt implicate și alte persoane. Nu se cunosc, momentan, cauzele ce au dus la producerea evenimentului.

”Victima este transp la Spital Universitar, cu manevre de resuscitare in desfasurare. Nu au fost gasite alte persoane in apa”, a mai informat ISU București.

ADVERTISEMENT

Salvatorii au sosit prompt la locul accidentului, de cum au fost alertați. Se estimează că șoferul ar fi stat sub apă timp de zece minute. A fost găsit prins în centura de siguranță.

”Nu pot să apreciez ce a făcut respectivul când s-a produs accidentul. Sosirea la locul accidentului s-a făcut în patru minute. Din estimare noastră, bărbatul ar fi stat 10 minute sub apă.

La momentul preuluării, șoferul era în stop cardio-respirator. Persoana era prinsă în centuri”, au mai transmis reprezentanții ISU București.

S-a demarat o anchetă în acest caz pentru a se afla cu exactitate împrejurimile accidentului rutier.

ADVERTISEMENT
Tags: