Life

Mașina cu care Dacia a dat o adevărată lovitură pe piața auto. Modelul s-a vândut rapid în număr foarte mare

Care este mașina cu care Dacia a dat o adevărată lovitură pe piața auto. Acesta este modelul care s-a vândut extrem de rapid.
06.05.2023 | 15:45
Masina cu care Dacia a dat o adevarata lovitura pe piata auto Modelul sa vandut rapid in numar foarte mare
Mașina cu care Dacia a dat o adevărată lovitură. Care este modelul care s-a vândut rapid. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Mașina cu care Dacia a dat o adevărată lovitură pe piața auto. Acest model s-a vândut destul de repede în multe exemplare.

Mașina cu care Dacia a dat o adevărată lovitură. Care este modelul care s-a vândut rapid

Platforma online Dacia a fost cu adevărat solicitată în ultima perioadă de timp. Compania ar putea spune că a dat lovitura pe piața auto cu un anume model ce s-a vândut în număr foarte mare. Este vorba despre Dacia Sandero!

ADVERTISEMENT

Producătorul de la Mioveni a anunțat recent că a înregistrat un record în comenzile online. Site-ul Dacia a fost lansat în anul 2018 și iată că în 2023 a avut parte de un nou record, mai ales pentru că acolo sunt listate și unele oferte exclusive.

A fost derulată inclusiv o campanie de oferte speciale în lunile martie și aprilie, iar Dacia a primit circa 1300 de comenzi pe platforma online.

ADVERTISEMENT

De asemenea, numărul clienților care au cumpărat o mașină online este mai mare de trei ori față de cifrele înregistrate în anul trecut.

Numărul clienților care au comandat online o mașină Dacia depășește 3400. Creșterea este imensă față de anul trecut și este de peste 125%.

ADVERTISEMENT

Dacia a dat lovitura pe piața auto. Câte mașini a vândut în 2023

În primele trei luni din 2023 au fost vândute în România aproape 14.000 de mașini. Modelul care a avut parte de cel mai mare număr de comenzi a fost gama Sandero, cu 36 de procente din total. La mare căutare a fost și SUV-ul Duster dar și Loganul.

Clienții care folosesc platforma de comerț online a Dacia pot alege orice versiune doresc și orice dotări. Mașina în cauză poate fi rezervată pe platformă doar dacă se plătește o taxă de 500 de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cumpărătorii au la dispoziție și varianta de a achita în integral mașina. Aceștia au nevoie de un card bancar pentru a plăti iar apoi pot ridica mașina dintr-un show room sau de la o adresă oferită de cumpărător.

ADVERTISEMENT