Life

Mașina de 370.000 de euro pe care o vezi pe străzile din București și nu știi ce marcă e. Mai sunt doar 764 de modele în toată lumea

Există o mașină pe străzile din București care costă nu mai puțin de 370.000 de euro. Puțini ar ști ce marcă este atunci când ar vedea-o, mai ales că mai sunt doar 764 de exemplare în lume.
10.08.2022 | 16:05
Masina de 370000 de euro pe care o vezi pe strazile din Bucuresti si nu stii ce marca e Mai sunt doar 764 de modele in toata lumea
Mașina de 370.000 de euro care circulă pe străzile din București. Este un McLaren 765LT Spider. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Surpriză la București, la RAR, unde a venit o mașină care costă nu mai puțin de 370.000 de euro. Mai sunt doar 764 de exemplare în lume, iar unul este în Capitală!

Mașina de 370.000 de euro care circulă pe străzile din București

McLaren 765LT Spider este mașina de 370.000 de euro care circulă pe străzile din București, fiind puțini oameni care știu de această marcă foarte exclusivistă.

ADVERTISEMENT

În total, în toată lumea sunt 765 de exemplare, iar unul dintre ele se află chiar în București. Cei de la Registrul Auto Român din Grivița au avut plăcerea de a vedea în realitate acest exemplar superb și extrem de rar.

Modelul McLaren 765LT Spider a fost fabricat în ediție limitată. Motorul este unul V8, pe benzină, iar puterea este de 755 de cai.

ADVERTISEMENT

Datorită acestora, mașina extrem de scumpă poate ajunge la 100 de kilometri pe oră în mai puțin de trei secunde.

Proprietarul mașinii a mers cu ea la RAR Grivița pentru a-i fi eliberată cartea de identitate a vehiculului (CIV).

ADVERTISEMENT

„Colegii din RAR Grivița au avut plăcerea să admire unul dintre cele 765 de exemplare ale acestui model fabricat în ediție limitată: McLaren 765LT Spider.

Sub capotă se află un motor V8 de 4 litri pe benzină, care dezvoltă 755 de cai putere și poate duce mașina de la 0-100 km/h în aproximativ 2.4 secunde.

ADVERTISEMENT

P.S. Este primul astfel de model pentru care eliberăm CIV până acum, probabil că nu sunt prea căutate…”, a fost postarea celor de la RAR.

Comentarii savuroase după ce la RAR a ajuns o mașina de 370.000 de euro

După postarea făcută pe rețelele de socializare de cei de la RAR, comentariile și like-urile au început să curgă, multe dintre replici fiind cu adevărat savuroase.

„Întrebați-l pe dom’ șofer dacă este mulțumit de ea, că nu prea văd să își cumpere lumea, o fi bune de ceva!!!?”, a scris cineva, în spirit de glumă, având în vedere că prețul acestei mașini este imens.

„Oare a trecut RAR-u’ ?”, „Consuma mult…piesele scumpe, nu găsești nimic la dezmembrări…tot mai bun Golf 4 tdi”, „Cum să rămâi pieton în mai puțin de 3 secunde”, au mai fost câteva dintre comentarii.

ADVERTISEMENT