Sport

Căpitanul Claudiu Keșeru își atenționează colegii după victoria chinuită cu Academica Clinceni: “O relaxare nejustificată!”

Claudiu Keșeru a ajuns la al treilea gol consecutiv de la revenirea la FCSB și la primul meci din postura de căpitan al echipei, în absența lui Andrei Miron.
25.09.2021 | 23:27
Capitanul Claudiu Keseru isi atentioneaza colegii dupa victoria chinuita cu Academica Clinceni O relaxare nejustificata
ADVERTISEMENT

FCSB a reușit să câștige al treilea meci consecutiv în Casa Pariurilor Liga 1, iar Ianis Stoica a debutat cu gol la primul ca titular în campionat, înlocuindu-l în primul unsprezece pe Tavi Popescu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Florin Călinescu a făcut show la Prima TV, fiind pentru prima oară când actorul și îndrăgitul realizator de emisiuni a comentat o partidă de fotbal.

ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru, căpitan la prima partidă pentru FCSB: „E o mare onoare!”

Claudiu Keșeru se dovedește a fi tipul de jucător care i-a lipsit foarte mult FCSB-ului, atacantul ajungând la trei goluri marcate în primele trei partide de la revenirea la FCSB.

„Un sentiment contradictoriu. Au fost perioade joc foarte bune și mă refer la primele 20-25 de minute, apoi au urmat niște minute în care ne-am relaxat și a venit și pedeapsa. Ne-au agitat un pic la pauză, dar am reușit din nou să înscriem.

ADVERTISEMENT

Au fost lucruri foarte bune și în același timp o relaxare nejustificată. E foarte mult potențial, dar e nevoie de timp. Aș zice că e o chestie pozitivă că permitem noi adversarilor. Conștientizăm momentele în care luăm piciorul de pe accelarație și lăsăm adversarii să vină peste noi. Când vom controla meciul și nu vom lua gol atunci va fi bine.

Mă bucur că la primul meci în care am fost căpitan am câștigat. A fost decizia antrenorului și e o onoare pentru mine”, a spus Claudiu Keșeru după ce a marcat pentru a treia oară consecutivă.

ADVERTISEMENT

Valentin Gheorghe, probleme medicale după victoria cu Academica Clinceni: “Mi s-a dus glezna într-o parte”

Valentin Gheorghe este convins că problemele defensive ale celor de la FCSB se vor remedia în următoare perioadă, cu mai multă concentrare.

Eu zic că jucăm ce ne cere antrenorul. 25 de minute au fost foarte bune, dar apoi ne-am relaxat. Am luat gol din fază fixă, se vede că nu am fost concentrați.

ADVERTISEMENT

Nu cred că ne-am lăsat adversarul să joace, pur și simplu a fost o neatenție, dar sunt convins că va fi mai bine la următoarele meciuri.  Mi-a venit glezna într-o parte, dar sunt bine. Nu sunt probleme”, a spus Valentin Gheorghe.

Ianis Stoica, noua mare speranță a FCSB-ului: „Nu am nicio emoţie!”

Puștiul de doar 18 ani a înscris din nou la prima partidă ca titular și a fost extrem de dezinvolt la interviuri, spre deosebire de un alt tânăr al FCSB, Octavian Popescu.

„Mă simt foarte bine, mă bucur că am reuşit să luăm cele trei puncte, a fost un meci foarte greu. Jucăm foarte bine de când a venit Mister, cred că avem altă faţă, avem altă atitudine şi sperăm să o ţinem tot aşa, să luăm cele trei puncte. 

În unele jocuri trebuie să suferim, dar până la urmă importante sunt cele trei puncte. Nu am nicio emoţie. Înainte de meci dorm foarte liniştit, până la urmă joc fotbal de plăcere, nu îmi taie cineva capul. Joc de plăcere, sunt bucuros când joc fotbal. Îmi place să joc cu presiune. Dacă nu ar fi presiune, nu aş putea să mă motivez”, a spus jucătorul pentru Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – FCSB: 2,75 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT