News

Mașină de poliție aflată în misiune, implicată într-un grav accident rutier. Un polițist a fost rănit

O mașină de Poliție de la IPJ Mehedinți a fost implicată, miercuri dimineață, într-un grav accident rutier. Un polițist a fost rănit și transportat la spital în urma evenimentului.
16.11.2022 | 11:41
Masina de politie aflata in misiune implicata intrun grav accident rutier Un politist a fost ranit
Polițist rănit miercuri, în Mehedinți. Mașină de poliție, implicată într-un grav accident rutier. Sursa foto: restartnews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accidentul de miercuri dimineața a avut loc pe DN 6, în județul Mehedinți. În coliziune au fost implicate două mașini.

Mașină de poliție, implicată într-un grav accident rutier, în județul Mehedinți

Potrivit presei locale, impactul s-a produs între o autospecială de poliție, aparținând IPJ Mehedinți, care venea dinspre Strehaia, și un autoturism, aflat în deplasare dinspre Drobeta Turnu Severin.

ADVERTISEMENT

Coliziunea celor două vehicule a fost una frontală. Cel mai mult a avut de suferit autospeciala IPJ, care a fost serios avariată.

Publicația ActualMehedinți scrie că polițistul ar fi vinovat de producerea acestui accident.

Se pare că mașina sa ar fi pătruns pe contrasens, depășind pe linie continuă. De notat că autospeciala se afla în misiune, având semnalele acustice și sonore pornite.

ADVERTISEMENT

Probabil din cauza condițiilor meteo nefavorabile, autospeciala nu ar fi avut vizibilitate în momentul efectuării manevrei. După impact, mașina de poliție a fost aruncată pe celălalt sens se mers.

Polițistul rănit în accident, transportat la spital

Accidentul din Mehedinți s-a soldat cu două persoane rănite. E vorba de polițistul aflat la volanul autospecialei și șoferul celeilalte mașini.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, agentul de la IPJ a rămas încarcerat în mașină. Cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta Turnu-Severin..

Colegii polițistului rănit în accident au ajuns la fața locului pentru cercetări. În urma acestui eveniment, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

Un alt accident grav a avut loc, miercuri, în Covasna. O autobetonieră s-a răsturnat în afara carosabilului, în localitatea Micfalău, după ce a rupt un stâlp de electricitate pe DN12 Sfântu Gheorghe – Băile Tușnad.

În urma accidentului, la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale. Acestea au început manevre pentru descarcerarea conducătorului auto. Traficul a fost blocat în ambele sensuri.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, șoferul a decedat, se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic din cadrul Poliției Române.

ADVERTISEMENT