News

Mașina ducilor de Cambridge a fost scoasă la licitație. Care este prețul de pornire pentru bolidul folosit de William și Kate

25.04.2021 | 17:23
Masina ducilor de Cambridge a fost scoasa la licitatie Care este pretul de pornire pentru bolidul folosit de William si Kate
ADVERTISEMENT

Un automobil Range Rover Vogue SE, folosit de ducii de Cambridge, Prințul William și soția sa Kate Middleton, în perioada 2013-2014 a fost scoasă la licitație, având un preț de pornire de 30.000 de lire sterline.  

Mașina ducilor de Cambridge a fost scoasă la licitație. Care este prețul de pornire pentru bolidul folosit de William și Kate

Automobilul folosit de Kate Middleton și Prințul William va fi vândut la o licitație ce va avea loc pe 22 mai, iar mașină va avea un preț pe măsura pedigree-ului regal.

ADVERTISEMENT

Mașina, un Range Rover Vogue SE, a ajuns în folosința ducilor de Cambridge în anul 2013, anul în care s-a născut primul copil al cuplului, prințul George.

Mașina apare în mai multe dintre fotografiile oficiale al cuplului regal în anul 2014, iar la licitație se va pune accent pe acest lucru.

ADVERTISEMENT

Licitația va avea loc pe data de 22 mai în Bicester, Oxfordshire, iar prețul bolidului utilizat de Kate și William este estimat la 30.000 de lire sterline, însă suma poate crește până la 56.000 de lire sterline, relatează Daily Mail.

Mașina are un interior din piele, vopsit în nuanțele ‘Almond’ și ‘Espresso’, iar exteriorul este vopsit cu un ‘Baltic Blue’.

ADVERTISEMENT

În cei opt ani ai săi, Range Rover a acumulat doar 38.420 de km. Mașina nu se află pe site-ul web de verificare a automobilelor din Marea Britanie pentru a proteja datele de identificare a proprietarilor.

Mașina nu este oferită la licitație de Land Rover sau Familia Regală. Vânzătorul a cumpărat mașina în iulie 2020 de la reprezentanța Jardine Lancaster Bracknell și o oferă acum celui mai mare ofertant.

ADVERTISEMENT

“Bolidul” vine la pachet cu jante din aliaj de 20 inch, asistență automată la fază lungă, asistență avansată la parcare, încălzire în scaune, acoperiș panoramic din sticlă, scaune frontale electrice, sistem de sunet Meridian, senzori de parcare față și spate, instalație termică acționată la distanță și o bară electrică de remorcare. Ducele și Ducesa au mai cerut la comandă pentru mașină și un frigider pentru răcoritoare.

Range Rover este oferit la licitație cu un istoric complet și cu o garanție Land Rover până în iulie 2021.

„Ni s-a spus că mașina este în stare excelentă și funcționează perfect, acest lucru fiind o oportunitate rară de a da spre cumpărare un vehicul cu rădăcini regale”, relatează Bonhams, casa de licitații internaționale.

ADVERTISEMENT