News

Mașină în flăcări pe A2 pe sensul spre mare. Circulația a fost blocată mai bine de jumătate de oră

Autoturismul a luat foc la kilometrul 205 al Autostrăzii Soarelui. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.
15.08.2021 | 10:53
Masina in flacari pe A2 pe sensul spre mare Circulatia a fost blocata mai bine de jumatate de ora
Mașină în flăcări pe A2 pe sensul spre mare. Circulația a fost blocată mai bine de jumătate de oră Foto: Captură Digi24
ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat în jurul orei 8.00 că pe A2 București-Constanța, la kilometrul 205+900, sensul către litoral, traficul este blocat din cauza unui autoturism care a luat foc.

Mașină în flăcări pe A2 pe sensul spre mare. Circulația a fost blocată mai bine de jumătate de oră

Din fericire, potrivit informării autorităților, nu au fost victime în urma evenimentului.

Jumătate de oră mai târziu, autoritățile au transmis o nouă informare prin care anunțau că traficul a fost reluat, în condiții normale pe A2 București-Constanța, la kilometrul 205+900, sensul către litoral.

ADVERTISEMENT

Incident similar, în urmă cu două săptămâni

Un autoturism a luat foc în după-amiaza zilei de 1 august pe Autostrada Soarelui, în apropierea de Fetești, pe sensul de mers către București.

Traficul a fost blocat mai mult timp din cauza incendiului, iar coloana de autoturisme s-a întins temporar pe circa 5 kilometri.

ADVERTISEMENT

Potrivit Centrului Infotrafic, incendiul a fost lichidat în jurul orei 17.00. „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, incendiul fiind lichidat. Traficul se desfășoară îngreunat, formându-se coloană de autovehicule între kilometrii 152-155.

Reamintim faptul că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 152+500 de metri, în apropierea localității Fetești, județul Ialomița, a izbucnit un incendiu la nivelul unui autoturism, eveniment ce nu s-a soldat cu persoane rănite“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

ADVERTISEMENT