Maşină lovită de tren în Bistriţa. Trei persoane au murit, iar alte două sunt în stare gravă

Claudiu Melinte   
în Hotnews
01/06/2017, 16:06
Maşină lovită de tren în Bistriţa. Trei persoane au murit, iar alte două sunt în stare gravă

Trei persoane au murit şi alte două sunt în stare foarte gravă, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un tren, joi, în Bistriţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, trei dintre pasagerii maşinii, doi de sex feminin şi unul de sex masculin, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa la momentul ajungerii echipajelor medicale.

Celelalte două victime au fost găsite în stop cardio-respirator şi au fost transportate de urgenţă la spitalul din Bistriţa, în timp ce li se aplicau manevre de resuscitare.

Din primele informaţii, cele cinci victime se aflau într-o maşină care a fost lovită de un tren la trecerea la nivel peste calea ferată din localitatea Viişoara.

Maşina a fost târâtă circa 150 — 200 metri în urma impactului.

Cinci persoane, printre care şi un copil, au fost rănite joi, în urma unui accident produs în halta Viişoara de la intrarea în municipiul Bistriţa, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Cei cinci se aflau într-o maşină care a fost lovită de un tren.

Spre locul accidentului au plecat echipaje de prim-ajutor şi cel de terapie intensivă mobilă ale SMURD şi două ambulanţe.

sursă: rtv.net

Închide ×