News

Mașină, lovită de tren în Bistrița-Năsăud. Doi copii de 13 și 15 ani au murit în urma coliziunii. Update

O mașină în care se aflau patru persoane a fost lovită de tren, duminică seara, în localitatea Miceștii de Câmpie, din județul Bistrița-Năsăud, doi adolescenți pierzându-și viața.
16.01.2022 | 20:50
Masina lovita de tren in BistritaNasaud Doi copii de 13 si 15 ani au murit in urma coliziunii Update
ADVERTISEMENT
16-01-2022
19:14

Adolescenții decedați erau frați

ISU Bistrița-Năsăud a informat că în mașină se aflau patru persoane: doi adulți și doi adolescenți. Bărbații au reușit să iasă din mașină și au scăpat cu răni la cap, însă tinerii de pe bancheta din spate au murit.

În autoturism se aflau patru victime. Doi bărbați conștienți, cooperanți care s-au autoevacuat din autoturism, prezentau atac de panică și excoriatii la nivelul capului, aceștia sunt evacuați care UPU SMURD Bistrița. Doi minori în vârstă de aproximativ 13 și 16 ani care din nefericire prezentau leziuni incompatibilile cu viața”, se arată în comunicatul ISU Bistrița-Năsăud.

Se pare că tatăl copiilor era unul dintre cei doi adulți din mașină, transmite Bistrițeanul.ro.

Prefectul județului Bistrița-Năsăud a declanșat planul roșu de intervenție după ce un tren a lovit o mașină la Miceștii de Câmpie, informează News.ro.

Deocamdată se știe că în autoturism se aflau un bărbat și doi copii, iar deocamdată nu se știe care este starea lor.

ADVERTISEMENT

În trenul implicat în coliziune se află circa 20 de călători.

În această seară prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Mica Oprea, a declanşat planul roşu de intervenţie care urmare a unui accident feroviar în localitatea Miceştii de Câmpie. Din primele informaţii primite, în autoturism se aflau 3 persoane – un adult şi doi copii, iar în tren se aflau aproximativ 20 de călători”, a transmis prefectura  din Bistriţa-Năsăud.

Intervenția la fața locului este în plină desfășurare, fiind mobilizat modulul SMURD şi un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă SMURD, precum și un echipaj de prim ajutor de la Secţia Sărmaşu şi SVSU Miceştii de Câmpie.

ADVERTISEMENT

Potrivit observatorbn.ro, la locul accidentului au mers și subprefecții Ioan Zăgrean și Atilla Decsei.