Simona Halep

Simona Halep a primit maşina cadou de la WTA! Cum arată super bolidul

Simona Halep a primit masina cadou de la WTA Cum arata super bolidul
Simona a terminat anul pe locul 1 în clasamentul WTA și primește din partea șefilor circuitului un bolid de lux

S-a retras de la Turneul Campioanelor, dar până la urmă Simona Halep iese pe plus după ce pleacă din Singapore. Șefii WTA îi oferă un bolid de lux, Porsche 718 Boxster GTS româncei pentru că a terminat anul pe prima poziție a clasamentului. Mașina a fost adusă deja de oficiali la Marina Bay Sands, resortul în care va avea loc ceremonia de premiere.

UPDATE. Simona Halep a intrat în posesia cadoului din partea WTA Finals, de la Singapore. Maşina este un model Porsche 718 Boxster GTS, pe care liderul din tenisul feminin a primit-o după ce a adunat cele mai multe puncte în drumul său către a cincea calificare la Turneul Campioanelor. Românca s-a fotografiat alături de cadoul primit la doar o zi după ce a fost recompensată cu distincţia de jucătoarea anului 2018.

Românca va părăsi Singapore cu destinaţia Bucureşti, aici unde se va trata timp de câteva săpătmâni, după care va pleca într-o vacanţă.

Felicitări Simona Halep, pentru al doilea an consecutiv a fost pe primul loc în cursa pentru Singapore. Ea a primit un binemeritat premiu ,Porsche 718 Boxster GTS pe care îl adaugă la colecția sa.?WTA Finals Singapore#SimonaHalep #Champion #Bestplayer #Singapore #LosHalepenos

Gepostet von Simona Halep FanSpace am Samstag, 20. Oktober 2018

Simona Halep a urcat pentru prima oară pe poziția întâi în clasamentul WTA pe 20 octombrie 2017. A reușit să termine sezonul trecut în frunte, dar apoi a cedat pentru puțin timp locul. A revenit pe 26 februarie 2018 și de atunci a condus circuitul. Mai mult de atât, Simona Halep a bifat anul acesta și primul turneu de Grand Slam din carieră. A învins-o pe Sloane Stephens, în finala de la Roland Garros.

Mașina lui Halep a fost adusă!

Nu a fost singurul rezultat bun al anului. Simona Halep a mai disputat în acest sezon o finală de Mare Șlem, la Australian Open. După un traseu foarte bun, românca a cedat ultimul act jucat în compania danezei Caroline Wozniaki.  Retragerea lui Halep de la Turneul Campioanelor a reprezentat un prilej perfect pentru olandeza Kiki Bertens de a urca pe tabloul principal de la Singapore. De altfel, Bertens este cea care a învins-o pe Halep în ultima finală disputată de româncă în acest an, la Cinncinatti.

Puțin peste 27 de milioane de euro a câștigat până în acest moment Simona Halep din tenis. Românca și-a adjudecat nu mai puțin de 18 turnee în întreaga carieră. Și la celelalte două competiții de Grand Slam a avut rezultate bune de-a lungul timpului. Atât la Wimbledon, în 2014, cât și la US Open, în 2015, Halep a ajuns până în faza semifinalelor.  Ar fi fost pentru a cincea oară când românca participa la Turneul Campioanelor de la Singapore.

  • 2006 este anul în care Simona Halep a intrat în circuitul profesionist