Life

Mașina nu-i mai pornea, iar când s-a uitat sub capotă a avut un șoc. Pățania unei șoferițe: “Mestecau firele”

Ce a descoperit o femeie după ce mașina nu-i mai pornea. A verificat capota, iar ce a văzut acolo a fost un adevărat șoc.
09.04.2023 | 14:39
Masina nui mai pornea iar cand sa uitat sub capota a avut un soc Patania unei soferite  Mestecau firele
Ce a descoperit o femeie după ce a verificat sun capota mașinii. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Mașina unei femei nu mai pornea, iar aceasta a avut un șoc atunci când a verificat sun capotă. Totul s-a întâmplat chiar în dimineața în care urma să meargă la muncă.

Mașina nu-i mai pornea, iar când s-a uitat sub capotă a avut un șoc

O femeie în vârstă de 59 de ani a avut un mare șoc după ce a descoperit ceva neașteptat sub capota mașinii. Autoturismul nu-i mai pornea, așa că a încercat să identifice problema.

ADVERTISEMENT

Karen Burkert se pregătea să meargă la serviciu atunci când a făcut descoperirea. Șocul a fost imens în momentul în care a văzut că motorul a fost distrus de mai multe rozătoare.

După ce a verificat sub capota mașinii, Karen a constatat că acolo se afla un cuib de șobolani. Aceasta nu a fost prima dată când femeia a avut probleme cu rozătoarele. Din cauza acestei întâmplări, a fost nevoită să meargă pe jos până la serviciu.

ADVERTISEMENT

“Am încercat să merg la serviciu, dar mașina nu pornea și s-a dovedit că șobolanii își făcuseră cuib în motor și mestecau firele. Este a doua oară când se întâmplă acest lucru în două luni și s-a mai întâmplat și înainte. A trebuit să merg pe jos până la serviciu”, a povestit Karen pentru Liverpool Echo.

Șobolanii au ros cablurile din jurul motorului până când l-au distrus. Femeia nu înțelege de ce există probleme cu rozătoarele în zona ei, din moment ce nu este mizerie.

ADVERTISEMENT

“Nu există deșeuri în jurul casei mele sau în grădina mea, grădina este curată și plină de pietriș, așa că nu este nimic aici care să atragă șobolanii”, a spus ea.

Motivul pentru care șobolanii stau sub capota mașinii

Experții unei companii care se ocupă cu eliminarea dăunătorilor a vorbit despre motivul pentru care rozătoarele ar alege să se adăpostească într-o mașină. Șobolanii preferă zonele închise și întunecate, iar sub capota unui autoturism este mediul perfect pentru ei.

ADVERTISEMENT

“Mulți șobolani caută zone întunecate și închise atunci când se adăposteas. De cele mai multe ori, șobolanii țintesc mașinile parcate în zone infestate sau mașinile care sunt folosite rar”, au explicat specialiștii, potrivit Daily Star.

Experții le recomandă proprietarilor de mașini să le verifice constant, pentru a nu avea găuri de rugină sau alte locuri pe unde pot intra rozătoarele.

ADVERTISEMENT