News

Mașina unui lider PSD, surprinsă în timp ce încălca grav legea! ”N-am făcut eu niciun gest în trafic, domnule”

Mașina liderului PSD din Satu Mare, Lenuța Titiana Cornea, a fost surprinsă în timp ce trecea printre barierele coborâte la o trecere de cale ferată.
09.10.2022 | 17:49
Masina unui lider PSD surprinsa in timp ce incalca grav legea Nam facut eu niciun gest in trafic domnule
Mașina liderului PSD, Lenuța Titiana Cornea, a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce făcea ”slalom” printre barierele coborâte / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Lenuța Titiana Cornea este vicepreședinte ale Consiliului Județean Satu Mare și unul dintre cei mai importanți politicieni ai PSD din zonă. Posesoare a unei limuzine pentru care poate fi invidiată de oameni de afaceri cu milioane în conturi, politicianul social-democrat susține că nu a fost la volanul bolidului în momentul în care mașina a fost filmată cum trecea printre barierele coborâte.

Mașina liderului PSD, surprinsă în timpul unei grave încălcări ale legii

Mașina liderului PSD, Lenuța Titiana Cornea, a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timp ce făcea ”slalom” printre barierele coborâte la o trecere de cale ferată. În imaginile difuzate de Digi 24, se poate observa că mașina, un Mercedes S de lux, a încălcat grav legea, dar nu se poate spune cu certitudine cine ar fi fost la volan.

ADVERTISEMENT

Contactată de sursa citată, Lenuța Titiana Cornea, vicepreședintele CJ Satu Mare, a fost categorică și a negat totul. ”E mașina mea, da. Dar nu înseamnă că am fost la volan. N-am făcut eu niciun gest în trafic, domnule. Am șofer, am mașină de la instituție. Nu am fost eu la volan”, susține politicianul.

În aceste momente, polițiștii fac cercetări în cauză, urmând să anunțe cine ar fi vinovat, în cazul în care îl vor identifica. Sancțiunea, conform legii, ar fi o amendă uriașă și suspendarea permisului de conducere.

ADVERTISEMENT

Conform unei publicații locale, la volanul mașinii de lux a cărei valoare depășește 100.000 de euro și aparține Lenuței Titiana Cornea ar fi fost fiul vicepreședintelui CJ Satu Mare.

”Nu știu despre ce este vorba. O să verific și o să vă informez, am fost plecată două zile. Mașina mea poate fi condusă de oricine din familie”, a precizat liderul PSD pentru presa locală, recunoscând că i se pare anormal ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Cine este Lenuța Titiana Cornea? Avere mică pentru o mașină atât de… mare

Lenuța Titiana Cornea a devenit vicepreședinte al Consiliului Județean Satu Mare în septembrie 2022, după retragerea PNL din guvernarea locală și este sora social-democratului Florin Cârciu, numit secretar de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni în data de 5 ianuarie 2022.

În ciuda faptului că deține un autoturism de lux, Lenuța Titiana Cornea nu se poate lăuda cu o avere însemnată. Conform declarației de avere consultate de FANATIK, actualul vicepreședinte al CJ Satu Mare nu o duce extraordinar când vine vorba de finanțe personale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, conform actelor oficiale, Lenuța Titiana Cornea a câștigat, în anul 2021, un salariu de aproape 3.000 de euro de la o firmă franceză și a încasat o indemnizație de puțin peste 13.000 de lei, adică undeva în jurul a 2.500 de euro, ceea ce ar însemna că anul trecut politicianul a avut, lunar, un venit de vreo 450 de euro.

Nici la capitolul economii nu stă strălucit, având un cont de 6.200 de euro la o bancă franceză și unul de aproape 2.000 de lei, în România. E adevărat, soțul ei câștigă ceva mai bine, el încasând 18.000 de euro de la o firmă din Franța.

ADVERTISEMENT