News

Mașina unui pompier, spulberată pe calea ferată în Vrancea. A murit sub privirile fetiței sale

27.03.2021 | 10:09
Masina unui pompier spulberata pe calea ferata in Vrancea A murit sub privirile fetitei sale
ADVERTISEMENT

Un accident deosebit de grav s-a produs sâmbătă dimineața pe calea ferată în Vrancea. Un pompier de 40 de ani a murit sub privirile fetiței sale care se afla în autoturism.

Mașina în care se aflau tatăl și fiica a fost spulberată, în jurul orei 07.45, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe drumul comunal 19 care leagă DN 2 de localitatea Șișcani.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că bărbatul nu ar fi oprit la semnalele acustice și luminoase ale trecerii, iar în momentul în care a pătruns pe calea ferată, maşina a fost spulberată de un tren InterRegio.

Tragedie pe calea ferată în Vrancea. Un pompier a murit sub privirile fetiței sale de 10 ani

Un grav accident soldat cu decesul conducătorului auto și cu rănirea unei minore a avut loc în sâmbătă dimineață, la o trecere la nivel cu cale ferată în zona cartierului Șișcani din Adjud.

ADVERTISEMENT

Apelul la Serviciul Unic de Urgență 112 a fost dat în jurul orei 07.45, când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitați să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferată dublă, fără barieră, de la Șișcani.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență 3 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT

În urma impactului violent, șoferul, angajat ISU Vrancea, a decedat pe loc, iar copila de 5 ani a fost rănită grav și a fost transportată de urgență la spital.

”În jurul orei 07.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost solicitati să intervină la un accident produs la trecerea de cale ferata Șișcani-Adjud. Din nefericire, în urma impactului produs între un autoturism şi trenul InterRegio care circula pe ruta Pașcani-Adjud a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea unei minore în vârsta de aproximativ 5 ani.

ADVERTISEMENT

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar”, au transmis polițiștii vrânceni, potrivit RRA.

Comunicatul ISU Vrancea

Potrivit celor de la ISU Vrancea, minora, care ar avea, de fapt, vârsta de 10 ani, a suferit traumatism toracic în urma accidentului. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea prezent la fața locului și transportată la Unitatea Primiri Urgențe Focșani.

”Astăzi, 27 martie, în jurul orei 07:45, un apel primit la numărul unic de urgență 112, anunța despre producerea unui accident feroviar, la trecerea la nivel cu calea ferată din cartierul Șișcani, municipiul Adjud.

În urma impactului dintre un autoturism și locomotiva unui tren care circula pe ruta Pașcani-Adjud au rezultat 2 victime, un bărbat și o minoră, rămase încarcerate. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea celor 2 victime din autoturism.

Din nefericire, bărbatul, în vârstă de 40 ani, nu mai prezenta semne vitale. Minora, în vârstă de 10 ani, a suferit traumatism toracic. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea prezent la fața locului și transportată la Unitatea Primiri Urgențe Focșani.

Cu regret nemărginit anunțăm că persoana decedată este angajat al I.S.U. Vrancea. Ne exprimăm profunda îndurerare pentru pierderea suferită”, anunţă ISU Vrancea într-un comunicat.

În această cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor care au generat producerea accidentului feroviar.

ADVERTISEMENT
Tags: