News

Mașina care a adus-o pe Viorica Dăncilă la Alexandria a parcat pe locul pentru persoanele cu handicap. Video

14.07.2019 | 18:06
Masina care a aduso pe Viorica Dancila la Alexandria a parcat pe locul pentru persoanele cu handicap Video

Vizita Vioricăi Dăncilă în Teleormanul natal nu a fost lipsită de momente umoristice. Premierul României și actual președinte al PSD, Dăncilă a mers la întâlnirea filialelei locale a partidului alături de mai marii social-democraților, președintele executiv Eugen Orlando Teodorovici, secretarul general Mihai Fifor, dar și miniștrii Carmen Dan sau Răzvan Cuc. Chiar dacă nu a oferit vreo declarație de față cu presa și a evitat astfel o potențială gafă, Dăncilă tot a comis un gest controversat, după ce mașina care o transporta a parcat fix pe locul pentru persoanele cu handicap.

Mașina Vioricăi Dăncilă a parcat pe locul pentru persoanele cu handicap

Ședința PSD Teleorman care trebuia să decidă noua conducere s-a ținut în aula Universității „Valahia” din Alexandria. Astfel, pentru ca premierul să nu trebuiască să parcurgă o distanță prea mare, SPP-istul a decis să parcheze mașina chiar în „gura” Universității, pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

„- Când am venit eu, aici ploua și nu știu dacă se vedea că este un loc pentru persoane cu handicap.
– Acum probabil se vede.
– Se vede? Așa, și, vreți să dau mașina la o parte?
-Și cum veți proceda mai departe? Dețineți un certificat că persoana pe care o transportați avea handicap?
– Nu.
-Păi rămâneți în continuare aici?
– Dacă mi se comunică prin această cască să rămân… eu îndeplinesc ordine”
, a răspunsul SPP-istul care a adus-o pe Viorica Dăncilă la Alexandria celor de la ziarul local liberinteleorman.ro.

Viorica Dăncilă a plecat de la ședința PSD Teleorman fără să ofere declarații presei

Astfel, mașina de protocol cu care a sosit premierul Dăncilă, o limuzină BMW 750 Li, a rămas neclintită pe locul pentru persoanele cu handicap pe toată durata ședinței. În cele din urmă, chiar și când a ieșit Viorica Dăncilă de la discuțiile din cadrul partidului, aceasta a refuzat să ofere declarații presei.

În schimb, colegii ei de partid și de alianță s-au întrecut în gafe. Astfel, ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a spus că se află în „județul Alexandria”. Asta în timp ce colegul de alianță, vicepreședintele ALDE Teleorman Virgiliu Cocoșilă, a ținut să salute colegii de la „Partidul Socialist Român”.